Anakardžių riešutas (indiškas riešutas), NATURAL GREEN, 100 g
Nėra sandėlyje
Anakardžių riešutai (indiški riešutai)
Anakardžių riešutai yra kilnūs riešutai, kurių skonis yra malonus ir gerai pastebimas lengvas, saldus poskonis ir subtilus riešutų aromatas. Anakardžių riešutai kulinarijoje naudojami kaip savarankiškas užkandis, puikiai žaidžia su skoniu salotose, pirmuose ir antruose patiekaluose, padažuose ir konditerijos gaminiuose.Anakardžių riešutuose yra daug fosforo, 50 g šių riešutų per dieną, ir jūs kompensuosite trūkumą.Nauda:- pašalina bakterijas, kurios ardo dantų emalį;- Naudojamas odos ligų, susijusių su medžiagų apykaitos sutrikimais, profilaktikai. „Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Veganiškų anakardžių saldumynų receptas: Datulės be kauliukų 10 vnt., džiovinti abrikosai 10 vnt, anakardžiai 40 g, migdolai 40 g, medus 2 valgomieji šaukštai, citrinos sultys 2 valgomieji šaukštai ir kakava 2 valgomieji šaukštai sumaišyti trintuvu iki vientisos masės. Susukite į rutuliukus ir apvoliokite kakavos (2 šaukštai) ir kokoso (2 šaukštai) mišinyje. Prieš patiekdami atvėsinkite šaldytuve maždaug 40 minučių.
Kiti ingredientai:
Ekologiški anakardžiai.
Įspėjimas: atidarius pakuotę laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Pagaminta įmonėje, kurioje apdorojami įvairūs lazdyno riešutai.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 28 g | ||
Indelio porcijos: 8 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 600 | |
Baltymai | 18,5 | |
Riebalai | 48,5 g | |
Angliavandeniai | 22,5 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį