Ekologiški mėlyni kukurūzų miltai, Arrowhead Mills, 907g
Mėlynieji kukurūzai — kilęs iš Centrinės Amerikos, žinomas kaip vertingiausias Pueblo genčių javas. Dėl šių gražių, purpuriškai mėlynų, be kviečių ir glitimo grūdų, kurių grūdai yra traškesnės tekstūros ir saldesnio, labiau riešutinio skonio nei geltonieji ar baltieji kukurūzai, tortilijas ir kitus patiekalus paverčia tikru šedevru. „Arrowhead Mills“ pirmauja nuo 1960 m. ekologiškų mišinių, skirtų kepiniams, grūdams, grūdams ir riešutų sviestui, lyderė.
Produkto aprašymas:
Visi natūralūs
Natūralios maistinės medžiagos
Smulkinti grūdai
Be glitimo
Be kviečių
Ekologiškas, sertifikuotas Jungtinių Valstijų departamento Žemės ūkis (USDA)
100 % ekologiškas
Užaugintas be kenksmingų sintetinių pesticidų
Viso grūdo miltai
Pagaminti iš genetiškai nepakeistų ingredientų
Daug skaidulų
Mažai riebalų
Puikus nesmulkintų grūdų šaltinis
Be dirbtinių priedų span>
Siūlomas naudojimas:
Mėlynųjų kukurūzų duona Ruošimo laikas: 30 minučių Kiekis: 1 20 x 20 cm kepimo skarda arba 6 didelės keksiukų formos.
1 stiklinės ekologiškų mėlynųjų kukurūzų miltų, 0,5 a.š. miltai konditerijos gaminiams, & nbsp; 1,5 šaukštelio. kepimo miltelių, 1/4 arb. jūros druskos, & nbsp; 1 šaukštelis. medus arba klevų sirupas 1 kiaušinis arba 1/4 puodelio skysto kiaušinio pakaitalo 1 puodelis vandens arba pieno Sumaišykite sausus ingredientus. Sumaišykite skysčius. Sumaišykite abu mišinius ir supilkite ant riebalais išteptos 20 x 20 cm kepimo skardos arba bandelių formelių. Kepti 220° C 15–20 minučių arba kol pluta taps auksinės spalvos.
Aštrūs kukurūzų krekeriaiVirimo laikas : 45 minutės Kiekis: 48–60 krekerių.
1/2 st. pasukų, & nbsp; 3 v.š. augalinis aliejus, 1 stiklinė ekologiškų mėlynųjų kukurūzų miltų, 0,5 a.š. miltai konditerijos gaminiams, & nbsp; 3/4 šaukštelio. jūros druskos, 1/4 šaukštelio. kepimo soda, 1/8 šaukštelio. raudonųjų pipirų, 1/2 šaukštelio. čili pipirų miltelių, jei pageidaujama, kiekį galima padidinti, & nbsp; 1 arb. česnako milteliai
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Sumaišykite pasukas ir sviestą. Atskirame inde kruopščiai sumaišykite visus sausus ingredientus. Supilkite pieno mišinį ir minkykite, kol tešla susiformuos į rutulį. Minkykite ant miltais pabarstytos pjaustymo lentos (jei reikia, įdėkite daugiau miltų) 5 minutes. Tešlą padalinkite į dvi dalis ir kiekvieną suformuokite į 30 x 30 cm kvadratą. Supjaustykite 5 x 5 cm kvadratėliais. Pabarstykite papildomai druska ir raudonaisiais pipirais. Kepkite ant lengvai riebalais išteptos kepimo skardos 15 minučių arba kol kraštai lengvai paruduos. Šiek tiek atvėsinkite, neišimdami iš keptuvės, tada perkelkite ant grotelių. Laikyti laisvai uždarytoje talpykloje.
Papildomi faktai:>
Porcijos dydis: 1/4 puodelio (35 g) | ||
Porcijos: apie 26 | ||
Sudėtis vienai porcijai> | % dienos normos * * | |
Kalorijos | 130 span> | |
Riebalų kalorijos | 15 | |
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Transriebalai | 0 g |   ; |
Cholesterolis   ; | 0 mg | 0 % |
Natrio | 0 mg | 0 % |
Kalis | 40 mg | 1 % span> |
Bendras angliavandenių kiekis | 25 g | 8 % |
Maistinių skaidulų | 5 g | 20 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 3 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas С | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 4 % | |
Tiaminas | 6 % | |
Riboflavinas | 2 % | |
Niacinas | 2 % | |
** Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta. | ||
Kalorijos:  ; | 2000 | 2500 |
Bendras riebalų kiekis mažiau | 65 g | 80 g |
Sočiųjų riebalų mažiau | 20g | 25g |
Cholesterolis mažiau | 300 mg | 300 mg |
Natris mažiau | 2400 mg | 2400 mg |
Kalis | 3500 mg | 3500 mg |
Iš viso angliavandenių | 300 g | 375 g |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį