Ekologiška baltoji miso sriuba, Eden Foods, 4 x 8 g pakeliai
Main image Click to view image in fullscreen
calcActive())" class="thumbs-images">
Gamintojas: Jungtinės Valstijos
kokybės užtikrinimas Ypatumai:
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 17298
Pardavėjas: Biotus
Aprašymas
Tai patiekalas, kurį dievina beveik visi japonai. Daugelis mūsų tautiečių jį taip pat pamėgo dėl ryškaus skonio, originalumo, naudingumo ir lengvo paruošimo. Miso shiro – tai natūralaus sojos pupelių arba javų (ar jų sėklų) koji pelėsio fermentacijos produktas, kuris kartu su ryžiais yra nepakeičiama nacionalinės japonų virtuvės dalis. Makaronai gaminami iš virtų ir sutrintų sojų pupelių, pridedant druskos ir salyklo (daigintų ir fermentuotų miežių grūdų). Gautas mišinys fermentuojamas 12 mėnesių. Dėl sodrios, sodrios šokolado spalvos ir švelnaus druskos skonio Eden Organic miso puikiai tinka žiemos patiekalams. Miso naudokite kaip sriubų, troškinių ar padažų pagrindą.Kadangi miso sriuba yra vegetariškas maistas iš ankštinių augalų, joje visiškai nėra cholesterolio ir sočiųjų riebalų bei yra izoflavonų šaltinis. Miso pasta gali būti naudojama kaip žalios žuvies konservantas (sumaišius su miso žuvis gali išsilaikyti iki savaitės). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamo rūgšties, B grupės vitaminų ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą ir reguliuoja žarnyno veiklą. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Kaip naudoti
Shiro miso ypač tinka vasaros patiekalams: sriuboms, salotų padažams, padažams, marinatams, makaronams.
Kiti ingredientai:
Klientų klausimai
Nėra klausimų
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Filtrai
Nėra atsiliepimų
Grįžti į prisijungimo puslapį