Škotiška avižinė košė, Bob's Red Mill, ekologiška, 567 g
Ekologiški škotiški avižiniai dribsniai – šie tradiciniai škotiški pusryčių dribsniai. Avižiniai dribsniai buvo gaminami lėtai sumalant branduolį tarp dviejų didelių girnų ir yra geriausias ir sveikiausias produktas Škotijoje. Bob's Red Mill Avižiniai dribsniai gaminami tuo pačiu senoviniu būdu ir juose yra visos viso grūdo maistinės medžiagos. Sveikata duoda aukščiausios kokybės avižas, iš kurių jos buvo pagamintos – daigus, aliejų ir pluoštus. Rezultatas – nuostabiai unikali ir kvapni karšta košė. Jų kreminė ir lygi tekstūra, riešutų skonis pripildys jūsų kūną ir patenkins jūsų skonio receptorius. Grynos avižos yra vienas geriausių natūralių skaidulų šaltinių. Kartu su natūraliais vaisių saldikliais šie skanūs ekologiški avižiniai dribsniai naudojami dietoms, kuriose yra mažai sočiųjų riebalų ir cholesterolio, ir yra puikus sveiko maisto pasirinkimas.
Šiandien avižos plačiai naudojamos kaip maistinės skaidulos ir baltymai. Avižose yra specialios rūšies cholesterolio kiekį mažinančių skaidulų, vadinamų beta gliukanu. Jis taip pat puikiai nuramina sudirgusią odą, kai naudojamas voniose.
Produktas pagamintas nenaudojant genetiškai modifikuotų organizmų, iš grūdų, užaugintų nenaudojant pesticidų ir kitų cheminių medžiagų. komponentai. 100 % natūralus ir vegetariškas.
Dietos, kuriose yra daug nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, kuriame mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų bei kai kurių vėžio rūšių riziką. „Biotus“ svetainėje galite susipažinti su produktais, įsigyti sveikų grūdų, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Ekologiški škotiški avižiniai dribsniai
Naudokite:
Užvirkite 3 puodelius vandens ir druskos.
span>Mikrobangų krosnelės instrukcijos:
1/4 puodelio škotiškų avižinių dribsnių, 3/4 puodelio vandens ir žiupsnelis druskos. Tinkamai išmaišykite. Mikrobangų krosnelėje 3-5 minutes. Leiskite pastovėti 2 minutes. 1 porcija.
Kiti ingredientai : avižiniai dribsniai.
Laikykite sausoje, vėsioje vietoje.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (36 g) | ||
Indelio porcijos: 16 span> | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 140 | |
Riebalų kalorijos | 20 | |
Bendras riebalų kiekis | 2,5 g | 4 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % | 23 g | 8 % |
Maistinės skaidulos | 4 g | 15 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 6 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
Geležis Fosforas Tiaminas | 10 % 20 % 20 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta.   ;Jūsų dienpinigiai gali būti didesni arba mažesni, priklausomai nuo jūsų kalorijų poreikis. |
Kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
natrio | Mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį