Avižų sėlenų bandelių mišinys, Bob's Red Mill, 680 g
Bob's Red Mill avižų sėlenų bandelė (datos riešutai) Pagaminta iš gausaus sveikų bandelių kepimo ingredientų mišinio. Mišinyje dera: viso grūdo kvietiniai miltai, avižos. su daug skaidulų ir avižų sėlenomis su saldžiomis, kramtomosiomis datulėmis ir graikiniais riešutais. Mišinys tinka bandelių kepimui, kurios yra ne tik maistingos ir skanios, bet ir naudingos sveikatai. Avižos yra ne tik puikus maistinių skaidulų šaltinis, bet ir mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Avižose yra daugiau baltymų, sveika riebalų ir angliavandenių nei daugelyje kitų nesmulkintų grūdų. Juose yra daugiau tirpių skaidulų nei kituose grūduose. Avižų sėlenos yra išorinis avižų grūdų apvalkalas, kuriame yra didžioji grūdų maistinių skaidulų dalis. Iš šio mišinio pagaminsite maistingus bandeles ir tai yra puikus būdas mėgautis maistingais pusryčiais!
Viso grūdo maistas yra būtinas jūsų sveikatai.  ; Nesmulkintą grūdą sudaro: sėlenos, endospermas ir gemalas. Juose yra daug skaidulų, svarbių vitaminų, mineralų ir fitonutrientų. Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ svetainės vadybininku.
Bob's Red Mill, avižų sėlenų bandelių mišinys su datulėmis ir riešutais
Gaminimo būdas: recepto receptas:
1 puodelis vandens, 1/2 puodelio melasos arba medaus, 1/4 puodelio sviesto, 1 kiaušinis ir Sumaišykite 2-3/4 puodelių avižų sėlenų mišinio. Užpildykite bandelių formeles gatava tešla ir kepkite 15 minučių 220 °C temperatūroje. . Jei norite unikalių ir skanių keksiukų, pridėkite 1/4 puodelio obuolių padažo, grūstų ananasų arba bananų.
Kiti ingredientai: ruginiai miltai, valcuotos avižos, avižų sėlenos, datulės, nugriebto pieno milteliai, graikiniai riešutai, soda ir kepimo milteliai (natrio rūgšties pirofosfatas, natrio bikarbonatas, kukurūzų krakmolas ir monokalcio fosfatas).
Sudėtis: | |||
Patiekimas: 1 bandelė (32 g mišinio) | |||
Porcijos Viename konteineryje: 21 (už 24 unc.) | |||
Vienas porcija | Maišymas | Paruošta | |
Kalorijos | 120 | 210 | |
Riebalų kalorijos | 15 | 60 | |
% dienos poreikio** | |||
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g * | 2 % | 9 % |
Sotieji riebalai | 0g | 0 % | 2 % |
Transriebalai | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | 7 % |
Natris | 160 mg | 7 % | 7 % |
Bendras angliavandenių kiekis span> | 22 g | 7 % | 11 % |
Maistinės skaidulos | 2 g | 8 % | 8 % |
Cukrus | 1 g | ||
Baltymai | 4 g | ||
Vitaminas A | 0 % | 2 % | |
Vitaminas C | 0 % | 0 % span> | |
Kalcis | 4 % | 4 % | |
geležis | 8 % | 8 % | |
* Mišrus kiekis. Paruošta, vienoje porcijoje yra 6 g riebalų (1 g sočiųjų riebalų, 2 g polinesočiųjų riebalų, 3 g mononesočiųjų riebalų), 20 mg cholesterolio, 170 mg natrio, 33 g angliavandenių (2 g skaidulų, 1 g cukraus) ir 5 g baltymų. | |||
** Dienos norma pagrįsta 2000 m. kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį