Ožragė, sėklos, EKOLOGIŠKAS ŠALIS, 50 g
Rekomenduojamas naudojimas:
Vaistinės ožragės yra vienas iš pagrindinių prieskonių, tokių kaip suneli apyniai, karis, čatnis, adžika, masala ir kt., sudedamųjų dalių.Smulkinti ožragės dedama į padažus, padažus, sriubas ir daržovių, ankštinių daržovių ar grybų patiekalus. Dėl to jos tampa daug tirštesnės, o patiekalams suteikiamas ypatingas riešutų skonis ir aromatas.Norint atsikratyti kartumo, sėklas rekomenduojama keletą valandų mirkyti vandenyje ir išdžiovinti arba paskrudinti.Taip pat valgomos ir daigintos ožragės sėklos.
Kiti ingredientai:
100 % ožragės sėklų
Įspėjimai:
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje vietoje, kurioje nėra grūdų atsargų kenkėjų. Venkite tiesioginių saulės spindulių.Partijos numeris atitinka pakuotės datą.Tinkamumo laikas – 12 mėnesių. Pakavimo data nurodyta ant pakuotėsSudėtis: | ||
Indinio porcijos: 20 | ||
| Vienoje porcijoje | % dienos poreikio** |
Kalorijos | 323 | |
Voverės | 23,0 g |
|
Riebalai | 6,4 g | |
Angliavandeniai | 58,3 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį