Virškinimo fermentai, esminiai fermentai, natūralūs šaltiniai, vegetariški, 500 mg, 240 kapsulių
Nėra sandėlyje
Fermentai ir fermentai svarbūs tiems, kuriems reikalinga pagalba virškinant baltymus, angliavandenius ir riebalus. Pankreatinas yra kelių virškinimo fermentų, kuriuos gamina kasos ląstelės, mišinys. Pankreatinas susideda iš amilazės, lipazės ir proteazės. Pankreatinas yra būtinas daugelio maistinių medžiagų, ypač riebalų, virškinimui ir pasisavinimui. Įvairios ligos, operacijos (tulžies pūslės pašalinimas), piktnaudžiavimas antacidiniais vaistais, senėjimo procesas prisideda prie nepakankamos skrandžio rūgšties sekrecijos ir sukelia rėmenį, dujas, pilvo pūtimą ir kitus virškinimo trakto diskomforto simptomus. Dėl to gali kilti problemų su virškinimu ir prastu maistinių medžiagų, vitaminų (ypač riebaluose tirpių vitaminų A, D, E ir K) pasisavinimu. Alergija maistui gali išsivystyti ir esant nepakankamam baltymų virškinimui bei prastai pasisavinimui per žarnyną. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Šaltinis Naturals, Vegetar Daily Essential Enzymes
Pasiūlymas: 1 kapsulė prieš kiekvieną valgį. Tinka vegetarams.
Kiti ingredientai: celiuliozė (kapsulė), kalcio sulfatas, stearino rūgštis, silicio dioksidas ir magnio stearatas.Sudėtyje nėra: mielės, pieno produktai, kiaušiniai, glitimas, soja arba kviečiai, cukrus, krakmolas, druska, konservantai, dirbtiniai skoniai, dažikliai.
Įspėjimai: jei esate nėščia, vartojate kokių nors vaistų arba planuojate operaciją – prieš vartodami pasitarkite su gydytoju. Nustokite vartoti ir pasikonsultuokite su gydytoju, jei atsiranda kokių nors nepageidaujamų reakcijų. Nenaudokite, jei originali pakuotė pažeista arba jos nėra. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1 kapsulė | ||
Indelio porcijos: 240 | ||
Vienoje porcijoje | % DV | |
Esminis fermentų mišinys span> | 500mg | † |
Pankreatino augalo analogas | 28 625 FCC | † |
Rūgščiai stabili proteazė | 785 FCC | † |
Lipazė | 375 FCC | † |
Alfa-amilazė | 630 FCC | † |
amilogliukozilazės | 2 FCC | † |
Celiulazės | 100 FCC | † |
Hemiceliulazė | 325 FCC | † |
Laktazė span> | 40 FCC | † |
†Dienos poreikis nenustatytas. |
FCC (Food Chemical Codex) vienetai matuoja fermentų aktyvumą.
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį