Maistinės mielės, juodasis česnakas, KAL, 170 g
Maistinės mielės, juodųjų česnakų milteliai
Maistingosios mielės yra puikus maisto produktų priedas. Jie yra maistinių skaidulų, vitaminų, mineralų ir visaverčių baltymų šaltinis, turi unikalų riešutų skonį ir panašią į sūrį kokybę. Juos galima užbarstyti ant karštų spragėsių ar duonos, įmaišyti į sultis ar glotnutį, naudoti kaip užpilą salotoms, sriuboms, padažams, troškinimams ir kt. Maistinės mielės neturi nieko bendra su alaus mielėmis, yra be glitimo ir yra saugios žmonėms, sergantiems celiakija. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadovu Biotus svetainėje
Siūlomas naudojimas:
Į savo mėgstamą maistą ar gėrimą įpilkite reikiamą kiekį mielių. Jie ištirpsta akimirksniu, papildydami troškinius, sriubas, sultinius, padažus, gaiviuosius gėrimus, kokteilius ir sultis maistinę vertę ir puikų skonį. Juos galima apibarstyti ant salotų, vaisių, jogurto, varškės ar spragėsių.
Kiti ingredientai:
Pagrindiniai šaknų mielių milteliai (Saccharomyceus cerevisia), fermentuotas juodasis česnakas
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 1 arbatinis šaukštelis (3,4 g) | ||
Indelio porcijos: 50 | ||
Vienai porcijai: | % dienos poreikio | |
kalorijos | 15 | |
Kalorijos iš riebalų | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 %* |
Kalis | 65 mg | 2 % | td>
Bendras angliavandenių kiekis | 2 g | <1 % * |
Maistinių skaidulų | <1g | 2 %* |
Baltymų | 2g | 4 % * |
Vitaminas A | < 1 % | |
Tiaminas | 124 % | |
Riboflavinas | 115 % | |
Niacinas | 54 % | |
Vitaminas B-6 | 109 % | |
Folio rūgštis | td>35 % | |
Vitaminas B-12 | 77 % | |
Biotinas | 1 % | |
Pantoteno rūgštis | 2 % | |
Kalcis  ; | <1 % | |
Geležis | 1 % | |
Fosforas | 3 % | |
Magnis | 1 % | |
Cinkas | 4 % | |
Selenas | 6 % | |
Varis | 1 % | |
Mangano | 1 % | |
chromo | 1 % | |
Molibdenas | 17 % | td>|
Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Kalorijos: | 2000 | 2500 | |||||
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g | ||||
Sočiųjų riebalų | Mažiau nei | 20 g | 25 g | 25 g | td> | ||
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg | ||||
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg | ||||
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |||||
Maistinių skaidulų | 25 g | 30 g | |||||
Tipinė vienos kurso mielių dietos porcijos analizė (apskaičiuota): | |||||||
alaninas | 110 mg tr> | Argininas | 80 mg | ||||
asparto rūgštis | 180 mg | ||||||
Cistinas | 20 mg | ||||||
Glutamo rūgštis | 290 mg | ||||||
Glicinas | 80 mg | ||||||
Histidinas | 40 mg | ||||||
Izoleucinas | 80 mg | td>||||||
Leucinas | 120 mg | ||||||
Lizinas | 140 mg | ||||||
Metioninas | 30 mg | ||||||
Fenilalaninas | 70 mg | ||||||
prolino | 70 mg | ||||||
Serinas | 90 mg | ||||||
Treoninas | 90 mg | ||||||
Triptofanas | 2 0 mg | ||||||
Tirozino | 60 mg | ||||||
Valino | 90 mg |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Grįžti į prisijungimo puslapį