Geriamasis šokoladas su imbiero arbata, geriamasis šokoladas, ekologiškas Dagoba šokoladas, 340 g
Kakavos pupelių aromatas priklauso nuo daugelio veiksnių, įskaitant kritulių kiekį, dirvožemio kokybę ir aplinkinius augalus. Ilgus metus tyrinėdama auginimo kultūrą tiesiogiai savo tiekėjų ūkiuose, Dagoba puikiai atrinko ir perdirbo geriausias kakavos veisles šokoladui ir kakavai. Nuėmus derlių, prinokusios ankštys laikomos fermentacijai, po to išdžiovinamos, skrudinamos su lukštais, o tada nulupamos, sumalamos į kakavos miltelius. Po to, norint sukurti skonių įvairovę, milteliai sumaišomi su kitais ingredientais, suteikiant savo klientams nepakartojamą ekologiško šokolado ar kakavos aromatą. Biotus svetainėje galite susipažinti su produktais ir įsigyti sveikos kakavos, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Ekologiškas „Dagoba“ šokoladas, geriamasis šokoladas, „Xocolatl“
- šokolado alchemijos menas
- košerinis produktas
- Kelias į sveiką gyvenimo būdą
Rekomenduojamas naudojimas: m rekomenduojame užvirti vieną puodelį pieno arba bet kurio kito pieno, nuolat maišant, kol užvirs. Įpilkite 3 šaukštus šokoladinio gėrimo, išmaišykite ir supilkite į mėgstamą puodelį.
Kiti ingredientai: cukranendrių cukrus *, kakava *; šokoladas*; kristalizuotas imbieras * (cukrus, imbieras); arabikas guma *; natūralaus skonio*; pieno* (mažiau nei 0,1 %).
* Ekologiškas
Pateikimo dydis: 3 kaušeliai (15 g) | ||
Indelio porcijos: apie 23 | ||
Vienai porcijai | % DV | |
Kalorijos | 50 | |
Kalorijos iš riebalų | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sočiųjų riebalų | 1 g | 5 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolio | 0 mg | 0 % |
Natrio | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 12 g | 4 % |
Maistinių skaidulų | 2 g | 8 % |
Cukrus | 8 g |   ; |
Baltymai | 1 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | tr>|
Geležis | 2 % | |
* Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį