Alaus mielių milteliai, KAL, 209 g
Alaus mielės, nesaldintos, alaus mielių milteliai, nesaldinti
alaus mielės, nesaldintos, alaus mielių milteliai, Nesaldinti KAL yra mikroskopiniai grybai, kurie pagreitina organinių junginių fermentaciją. Alus KAL naudojami esant mineralų, vitaminų, baltymų-angliavandenių apykaitos sutrikimams, disbakteriozei, žarnyno sutrikimams, odos ligoms, furunkuliozei, cukriniam diabetui. KAL alaus mielės yra pikantiško, nekartaus skonio ir gaminamos be jokių dirbtinių saldiklių, dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. Jie gali būti įtraukti į bet kurį receptą, siekiant pagerinti gatavo produkto tekstūrą ir maistinę vertę. Produktas yra natūralus veganiškas aukštos kokybės baltymų šaltinis, jame yra nepakeičiamų aminorūgščių, maistinių skaidulų, daugybės vitaminų (B grupės vitaminų, įskaitant folio rūgštį), taip pat makro ir mikroelementų (kalcio, magnio, kalio ir cinko). „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Naudojimo rekomendacijos :
Norimą kiekį KAL alaus mielių sumaišykite su mėgstamu maistu ar gėrimu. KAL alaus mielės lengvai tirpsta ir suteikia maistinės vertės troškiniams, troškiniams, sriuboms, sultiniams, padažams, baltyminiams gėrimams, sultims ir pieno kokteiliams. Jais taip pat galima apibarstyti salotas, jogurtą, varškę, spragėsius ir žemės riešutų sviestą.
Kiti ingredientai:
Alaus mielės (kviečių).
Sudėtyje nėra: pieno , kiaušiniai, žuvis, vėžiagyviai, medžių riešutai, žemės riešutai, kviečiai, sojos pupelės, kukurūzai, glitimas, miežiai ir ryžiai.
Įspėjimai:> laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Atidarius laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Šis produktas parduodamas pagal svorį, o ne pagal tūrį. Transportuojant gali nusėsti.
Siekdami užtikrinti šviežumą, laikykite vėsioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo karščio, šviesos ir drėgmės.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 11,5 g (1 valgomasis šaukštas) | ||
Indinio porcijos: apie 20 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio | |
kalorijos | 40 | |
Kalorijos iš riebalų | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % ** |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % ** |
Bendras angliavandenių kiekis 4 g 1 %** | ||
Maistinės skaidulos | 2 g 8 % ** | |
Baltymai | 5 g 10 % ** | |
Riboflavinas | 20 % | |
Vitaminas C 0 % | ||
Tiaminas 27 % | ||
Niacinas | 3 % | |
Vitaminas B6 | 21 % | |
Folatas | 6 % | |
Biotinas | 3 % | |
Vitaminas B-12 1506 % | ||
Pantoteno rūgštis | 69 % | |
Kalcis | 2 % | |
Geležis | 3 % | |
**Dienos poreikis, pagrįstas mityba 2000 m. kalorijų. |
Kalorijos: | 2000 | 2500 | ||
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g | |
Sočiųjų riebalų | Mažiau nei | 20 g | 25 g | |
Cholesterolio | Mažiau nei | td> | 300 mg | 300 mg |
Natrio | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg | |
Iš viso angliavandenių | 300 g | 375 g | ||
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 r |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį