Glikemijos indekso palaikymas, Bio-Glycozyme Forte, Biotikos tyrimai, 90 kapsulių
Nėra sandėlyje
Taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Siūlomas naudojimas:
3 kapsulės kartą per dieną kaip maisto papildas arba kaip nurodė gydytojas.
Kiti ingredientai:
kapsulės apvalkalas (želatina ir vanduo), maistinis glajus ir magnis stearatas (augalinis šaltinis).
Šiame produkte nėra glitimo ir pieno.
Įspėjimai:
laikykite vėsioje, sausoje vietoje. Užsandarintas apsauginiu antspaudu jūsų apsaugai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 3 kapsulės | ||
Indelio porcijos: 30 | ||
B vienai porcijai: | % dienos vertės | |
Vitaminas A ( natūralūs karotenoidai ir palmitatas) (TV santykis 1:1) | 5000 TV | 100 % |
Vitaminas C (magnio ir kalcio askorbatas) | 120 mg | 200 % |
Vitaminas D (cholekalciferolis) | 200 TV | 50 % |
Vitaminas E (d-alfa tokoferilo acetatas) | 30 TV | 100 proc. |
Vitaminas K (fitonadionas) | 10 µg | 13 % |
Tiaminas B1 (kokarboksilazės hidrochloridas) | 11 mg | 733 % |
Riboflavinas (B2) (riboflavino-5-fosfatas) | 11 mg | 647 % |
Niacinas (niacinamidas) | 25 mg | 125 % |
Vitaminas B6 (piridoksalio-5-fosfatas) | 33 mg | 1,650 % |
Folatas (kalcio folatas) | 400 µg | 100 % |
Vitaminas B12 (metilkobalaminas) | 100 µg | 1,667 % |
Biotinas | 300 µg | 100 % |
Pantoteno rūgštis (kalcio pantotenatas) | 100 mg | 1 000 % |
Kalcis (kalcio citratas, askorbatas ir gliukonatas) | 40 mg | 4 % |
Magnis (magnio citratas, gliukonas t ir askorbatas) | 40 mg | 10 % |
Cinkas (gliukonatas cinkas) | 15 mg | 100 % |
Selenas (augalų kultūra †) | 20 mcg | 29 % |
Varis (vario gliukonatas) | 2 mg | 100 % |
Manganas (mangano gliukonatas) | 5 mg | 250 % |
100 µg | 83 % | |
Kalis (kalio chloridas) | 99 mg | 3 % |
*Dienos poreikio procentas nenustatytas. † Specialiai auginama biologiškai aktyvi augalų kultūra, turinti fitocheminių Surištas sekti Elementai TM ir (arba) natūraliai susijusios fitocheminės medžiagos, įskaitant polifenolinius junginius su SOD ir katalaze, dehidratuotus žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugoti susiję fermentų faktoriai. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį