Laiko atpalaidavimo probiotikai, probiotikai, „NatureWise“, 450 milijardų KSV, 40 kapsulių
Nėra sandėlyje
Laktobacilos (probiotikų rūšis) dalyvauja maisto virškinimo procese visame virškinamajame trakte ir gali gerai išgyventi žarnyno aplinkoje negaudamos deguonies. Dėl netinkamos mitybos ir antibiotikų vartojimo organizme sumažėja laktobacilų skaičius, o tai savo ruožtu sumažina imunitetą. Norint sugrąžinti žarnyno mikroflorą į normalią, būtina valgyti maistą, kuriame yra laktobacilų arba specialių papildų. Laktobacilai yra plačiai paplitusi pieno rūgšties bakterijų rūšis. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Kaip naudoti:
1 kapsulė per dieną arba kaip rekomendavo jūsų sveikatos priežiūros specialistas.
Kiti ingredientai:
Mikrokristalinė celiuliozė, hidroksipropilmetilceliuliozė, pektinas, natrio karbonatas, stearino rūgštis, guaro derva, ciberžolė.
Įspėjimai: neskirta vaikams! Rekomenduojama laikyti šaldytuve. Laikyti vaikams nepasiekiamoje sausoje, vėsioje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Sudėtis: | ||
Pateikimo dydis: 1 kapsulė | ||
Indinio porcijos: 40 | ||
| Vienoje porcijoje | % nuo dienos poreikio** |
Natris (natrio karbonatas) | 5 mg | <1 % |
Maksimalus priežiūros probiotikų mišinys (30 milijardų CFU11) | 475 mg | * |
E. feciumas; L. casei, subsp. casei; L. fermentum; L. plantarum; L. reuteri; L. lactis subsp. laktis; B. lactis, BI-04; L. paracasei, Lpc-37; B. bifidum; B.breve, BR03; B. longum; L. rhamnosus, GG; B. breve, Bb-03; B. infantis; L…salivarius, Ls-33; B. longum, BI-05; L. acidophilus, LA02; L. brevis, Lbr-35; L. casei, subsp. casei, Lc-11; L. acidophilus, La-14; L. gasseri, Lg-36; L. helveticus; L. plantarum, Lp-115; L. rhamnosus; S. thermophilus; L...rhamnosus, Lr-32; L. sakei; L. salivarius; P. acidilactici; S. thermophilus, St-21 | ||
Prebiotiniai fruktooligosacharidai | 30 mg | * |
** Dienos vertės procentas, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį