Probiotikai, gamtos gyvenimas, braškės, (237 ml)
Jogurtuose yra pakankamai probiotikų lakto- ir bifidobakterijos, rauginti kopūstai (nepasterizuoti) yra probiotikai pediococus, leukonostoc, taip pat laktobacilos, kai kurių rūšių sūriuose, kefyre. Miso sriuboje, ruošiamoje pagal originalų japonų receptą, labai daug probiotikų ir yra apie 162 draugiškų bakterijų.
Probiotikų pakankamą kiekį lengviausia gauti iš maisto papildų tablečių, kapsulių, miltelių ir skysčių pavidalu.
Kaip naudoti: paimkite vieną 1 valgomąjį šaukštą (15 ml). Nevartokite per dvi valandas po antibiotikų vartojimo. Prieš naudodami suplakite.
Sudėtyje nėra: mielių, kukurūzų, kviečių, kiaušinių, sojų, dirbtinių dažiklių, skonių ar konservantų. Probiotiko sudėtyje yra aktyvių, gyvybingų organizmų.
Įspėjimai: xsužaloti vėsioje vietoje (geriausia šaldytuve), vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei sandariklis pažeistas arba jo nėra. Atidarius laikyti šaldytuve.
Kiti ingredientai: oišgrynintas vanduo, liesas pienas, vaisiai, natūralus braškių skonis ir acidophilus (yra milijardai aktyvių ląstelių vienoje porcijoje gamybos metu).
Probiotikų mišinys pieno pagrindu: lactobacillus acidophilus (3 padermės), lactobacillus bulgaricus, lactobacillus thermophilus, lactobacillus rhamnosus, bifidobacterium lactis, bifidobacterium bifidum ir bifidobacterium infantis.
Sudėtis : | ||
Pateikimas: 1 valgykla šaukštas (15 ml) | ||
Paketo porcijos: apie 16 | ||
Ingredientai vienai porcijai | % dienos poreikio | |
kalorijų | 15 | |
Iš viso angliavandenių | 3 g | 1 %† |
Cukrus | 3 g | |
Baltymai | <1 g | <1 %† |
† Procentinė dienos vertė, pagrįsta 2000 kalorijų dieta |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį