Probiotikai, TriBiotik, Nutricology, 90 kapsulių
Jogurtuose yra pakankamai probiotikų lakto- ir bifidobakterijos, rauginti kopūstai (nepasterizuoti) yra probiotikai pediococus, leukonostoc, taip pat laktobacilos, kai kurių rūšių sūriuose, kefyre. Miso sriuboje, ruošiamoje pagal originalų japonų receptą, labai daug probiotikų ir yra apie 162 draugiškų bakterijų.
Probiotikų pakankamą kiekį lengviausia gauti iš maisto papildų tablečių, kapsulių, miltelių ir skysčių pavidalu.
Kaip vartoti: po 1–2 kapsules du–tris kartus per dieną valgio metu arba kaip nurodė gydytojas.
Įspėjimai: Šis produktas nėra skirtas nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Ilgalaikį vartojimą (daugiau nei 1 mėnesį) turi prižiūrėti sveikatos priežiūros specialistas, kuris turėtų stebėti kepenų funkciją ir hemoglobino kiekį. Kai kuriems asmenims gali pasireikšti detoksikacijos reakcijos. Retais atvejais tai gali sukelti tam tikrą kepenų funkcijos sutrikimą. Gaminys gali pakeisti spalvą. Хsusižeisti vėsioje vietoje (geriausia šaldytuve), vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei sandariklis pažeistas arba jo nėra. Atidarius laikyti šaldytuve.
Kiti ingredientai: hidroksipropilmetilceliuliozė, mikrokristalinė celiuliozė, silicio dioksidas, L-leucinas.
Sudėtis : | ||
Pateikimas:  ;2 kapsulės | ||
Indelio porcijos: 45 | ||
Vieno sudėtis | % DV | |
Berberino sulfatas | 400 mg | * |
Artemizininas | 60 mg | * |
Citrusinių vaisių sėklų ekstraktas | 400 mg | * |
Juodasis riešutas | 100 mg | * |
*Dienos poreikis nenustatytas |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį