Daiginti ankštinių augalų grūdai, Dobra Zha, 150 g
Nėra sandėlyje
Daiginti ankštinių augalų grūdai, Dobra Zha – yra natūralus produktas, gerinantis medžiagų apykaitą, stiprinantis imuninę sistemą ir organizmo gebėjimą atsispirti peršalimo ligoms, suteikiantis organizmui gyvybinės energijos. Šis keturių kultūrų (avinžirnių, mung pupelių, sojų, lęšių) grūdų derinys yra natūralus baltymų, folio rūgšties, antioksidantų, B grupės vitaminų, mineralų ir skaidulų šaltinis. Daiginti grūdai padeda stiprinti imunitetą, stiprina širdies raumenį ir kraujagysles, valo toksinus ir toksinus.Lęšiuose gausu baltymų, kuriuos organizmas lengvai pasisavina. Avinžirniai yra natūralus lecitino, riboflavino, tiamino, nikotino ir pantoteno rūgščių šaltinis. , cholino, taip pat yra baltymų ir angliavandenių. Turtinga avinžirnių sudėtis daro juos naudingus organizmui, gerina imunitetą, kraują, stiprina kaulus, didina energijos lygį, mažina cholesterolio kiekį Soja yra natūralus galingo antioksidanto genisteino šaltinis, kurio veikimas skirtas užkirsti kelią ankstyvą organizmo senėjimą, o taip pat ir nuo vėžio išsivystymo Košė, smulkūs žirneliai, kuriuose gausu skaidulų, B grupės vitaminų, mineralų, kalio, kalcio, natrio, magnio, geležies, fosforo.
„Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti ir apžiūrėti produktus, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Dobra Їzha, Ankštinių augalų daigintos grūdai, 150 g.
Rekomenduojamas naudojimas:suaugusiesiems vartoti vieną valgomąjį šaukštą; 6 metų ir vyresni vaikai gerti po vieną arbatinį šaukštelį kartą per dieną. Naudojimo terminas 1 mėnuo. Ateityje vartojimo terminą derėtų susitarti su gydytoju.
Ingredientai: miltelių pavidalo daigintos ankštinės daržovės: avinžirniai, mung pupelės, sojos pupelės, lęšiai.
Įspėjimai: nevartokite, jei netoleruojate komponentų. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Laikyti nuo 5° iki 20° C temperatūroje, o santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 70 %
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį