Kvietiniai miltai (Graham), kvietiniai miltai, Bob's Red Mill, ekologiški, 680 g
Ekologiški kvietiniai miltai (Graham's) gaminami tik iš aukštos kokybės pilno grūdo kviečių. Ekologiški kvietiniai miltai turi daug skaidulų ir yra geras pagrindinių mineralų (fosforo, magnio, cinko ir geležies) šaltinis. Šie universalūs biotus miltai yra puikus pasirinkimas kepant duoną, sausainius, pyragus, bandeles, pyragus, picas ir kt. Šie biotuso miltai yra pamėgti profesionalių kepėjų ir naudojami tekstūruotiems duonos kepalams kepti.
Viso grūdo produktai yra svarbūs jūsų sveikatai. Smulkinti grūdai apima: sėlenas, endospermą ir gemalus. Juose yra daug skaidulų, svarbių vitaminų, mineralų ir fitonutrientų. Daugiau apie tai, taip pat apie daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų produktų galite sužinoti Biotus svetainėje.
Bob's Red Mill, ekologiški pilno grūdo Graham miltai
Kaip naudoti: duonos receptas: 2–2 1/2 puodelio nebalinti balti miltai; 1 pakelis sausų mielių; 2 arbatiniai šaukšteliai malto cinamono; 1/4 arbatinio šaukštelio malto imbiero; 1 stiklinė pieno; 3/4 puodelio vandens; 1/4 puodelio melasos;  ;3 šaukštai sviesto arba margarino; 1/2 šaukštelio druskos (nebūtina); 3 puodeliai grahamo miltų; 1 puodelis razinų
Sumaišykite 2 puodelius nebalintų baltų miltų, mieles, cinamoną ir imbierą. Sumaišykite pieną, vandenį, melasą, sviestą arba margariną, druską. Įpilkite į miltų mišinį. Sumaišykite su grahamo miltais ir razinomis. Padarykite vidutiniškai kietą tešlą, kuri būtų pakankamai lygi ir elastinga. Palikite dubenyje ir leiskite tešlai padvigubėti (apie 1 val.). Tešlą padalinkite per pusę. Sudėkite į riebalais išteptas kepimo formas, palikite 10 minučių, paspauskite ranka, leiskite pakilti dvigubai, maždaug 30 minučių. Kepkite 190 °C temperatūroje; 25–30 minučių 2 kepalai
Kiti ingredientai: ekologiški pilno grūdo raudonieji laukiniai kviečiai.
Ingredientai: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Patiekimas: ¼ puodeliai (30 g) sausų miltų tr> | Viena porcija | % dienos poreikio* | kalorijų | 110 | | Riebalų kalorijos | 5 | | Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % | Sotieji riebalai | 0 g | 0 % | Transriebalai | 0 g | | Cholesterolis span> | 0 mg | 0 % | Natris | 0 mg | 0 % | Bendras angliavandenių kiekis | 23 g | 8 % | Maisto skaidulos ant | 4 g | 18 % | Cukrus | 0 g | | Baltymai | 4 g | | Vitaminas A | | 0 % | Vitaminas C | | 0 % | Kalcis | | 0 % | Geležis | | 6 % | | | | |
* Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
natrio | mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį