Kviečių glitimas, Arrowhead Mills, 283 g
Daugeliui mielių raugintų kepinių receptų viename puodelyje miltų reikalingas toks glitimo kiekis:
1,5 šaukštelio stiklinei miltų duonai su sėlenomis gaminti1 arb. stiklinei miltų kvietinei duonai
Glitimas turi būti kruopščiai sumaišytas arba persijotas su miltais. (Nustatant kiekį pagal masę – įpilkite 2-3 % miltų masės glitimo). Gliuteno kiekis priklauso nuo norimo rezultato ir miltų tankio. Duonai, kurioje yra daug sėlenų, riešutų, razinų, sėklų, duonai be kviečių, reikia papildomo glitimo. Į duoną, daugiausia pagamintą iš aukščiausios kokybės nebalintų miltų, reikėtų dėti mažiau glitimo.
Kiti ingredientai: kviečių glitimas.
Įspėjimai: strong> laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Papildomi faktai:
Porcijos dydis: 1 valgomasis šaukštas. šaukštas (9 g) | ||
Porcijos: apie 31 | ||
Kompozicija viena porcija | % per dieną normos ** | |
Kalorijos | 35 | |
kalorijos nuo riebalai | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris   ; | 0 mg | 0 % |
Kalis | 5 mg | 5 % |
Iš viso angliavandenių | 3 g | 1 % |
Maistinės skaidulos | 0 g | 0 % |
Cukrus | 0g | |
Baltymai | 5 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 2 % | |
** Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta. | ||
Kalorijos: > | 2000 | 2500 |
Bendras riebalų kiekis mažiau | 65 g | 80 g |
SB riebalai mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis mažiau | 300 mg | 300 mg |
Natris mažiau | 2400 mg | 2400 mg |
Kalis | 3500 mg | 3500 mg |
Iš viso angliavandenių | 300 g | 375 g |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį