Ryžiai juodi viso grūdo nepoliruoti, NATŪRALI ŽALIA, 250 g
Viso grūdo juodieji ryžiai, nepoliruoti
Juodieji ryžiai senovės Kinijoje buvo vadinami „uždraustais“ ryžiais, kur tik bajorai turėjo teisę jį vartoti. Juodieji ryžiai turi subtilų riešutų skonį ir yra šiek tiek saldesni nei įprasti ryžiai. Juodieji ryžiai gali būti plačiai naudojami gaminant maistą ir vegetarams. Kasdienis šio produkto vartojimas užtikrins gerą sveikatą ir savijautą. Produktas bus naudingas kiekvienam, besirūpinančiam savo sveikata ir besilaikančiam sveikos mitybos. Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Paraiška: strong>
Juoduosius ryžius pirmiausia reikia valandą pamirkyti šaltame vandenyje. Į storasienį puodą nuplautus raudonuosius ryžius užpilkite šaltu vandeniu santykiu 1:2 (ryžiai: vanduo), pavirkite ant stiprios ugnies, pagal skonį pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies, kol vanduo visiškai susigers - 40-50 minučių. Į karštus ryžius įpilkite šiek tiek sviesto arba augalinio aliejaus, sumaišykite ir patiekite su midijomis, daržovėmis, žolelėmis.
Kiti ingredientai:
Ekologiški juodieji ryžiai
Laikymo sąlygos: Laikyti sausose, gerai vėdinamose patalpose, iš kenkėjų užkrėstų grūdų atsargų. Venkite tiesioginių saulės spindulių. Partijos numeris sutampa su pakuotės data. Tinkamumo laikas - 12 mėnesių. Pakavimo data nurodyta ant pakuotės
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (46g) | ||
Indelio porcijos: apie 5 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 362 | |
Baltymai | 10,5 g | |
Riebalai | 1,5 g | |
Angliavandeniai | 60 g | |
  ;* Dienos poreikis apskaičiuotas 2000 kalorijų dietai. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį