Ryžių raudona viso grūdo nešlifuota, NATŪRALI ŽALIA, 400 g
Viso grūdo raudonieji ryžiai, nešlifuoti
Raudoni viso grūdo ryžiai, nepoliruoti ryžiai turi subtilų riešutų skonį ir šiek tiek saldesni nei įprasti rudieji ryžiai. Tiesą sakant, raudonieji ryžiai gali būti plačiai naudojami gaminant maistą ir vegetarams. Jis įtrauktas į žmonių, sergančių Urogenitalinės sistemos ligomis, cukriniu diabetu, virškinimo trakto sutrikimais, mitybą, siekiant pagerinti motinų laktaciją, kaip raminamoji priemonė. Juose yra geležies, kuri kartu su vitaminu C veikia kaip anemijos profilaktika. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip pagrindas kokteilių ir įvairių maisto papildų pavidalu.Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Naudojimas:
Raudonieji ryžiai pirmiausia turi būti mirkomi valandą saltas vanduo. Į storasienį puodą nuplautus raudonuosius ryžius užpilkite šaltu vandeniu santykiu 1:2 (ryžiai: vanduo), pavirkite ant stiprios ugnies, pagal skonį pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies, kol vanduo visiškai susigers - 40-50 minučių. Į karštus ryžius įpilkite šiek tiek sviesto arba augalinio aliejaus, sumaišykite ir patiekite su midijomis, daržovėmis, žolelėmis.
Kiti ingredientai:
Ekologiški raudonieji ryžiai
Laikymo sąlygos: Laikyti sausose, gerai vėdinamose patalpose, iš kenkėjų užkrėstų grūdų atsargų. Venkite tiesioginių saulės spindulių. Partijos numeris sutampa su pakuotės data. Tinkamumo laikas - 12 mėnesių. Pakavimo data nurodyta ant pakuotės
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (46g) | ||
Indelio porcijos: apie 10 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 362 | |
Baltymai | 10,5 g | |
Riebalai | 1,5 g | |
Angliavandeniai | 60 g | |
  ;* Dienos poreikis apskaičiuotas 2000 kalorijų dietai. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį