Ryžių pyragaičiai su jūros dumbliais, Lundberg, 255 gr.
Ryžių pyragaičiai turi mažai kalorijų, tačiau jie yra gana maistingi. Jas galima ilgai laikyti nesijaudinant, kad suges ar pasikeis jų skonis. Tai patogus užkandis, kurio užteks bet kur ir bet kada. Traški duona taip pat gali būti visai vertas duonos pakaitalas.
Lundbergas ryžių pyragus gamina iš šviežiai maltų rudųjų ryžių, užaugintų jo laukuose, kad patvirtina šviežumą, puikų skonį ir naudą. Bendrovės trapučiuose yra maždaug dvigubai daugiau ryžių nei kituose firminiuose traškučiuose, todėl jie yra dvigubai maistingesni ir skanesni! Jie taip pat yra natūralūs, be glitimo, todėl yra puikus ir sveikas užkandis visai šeimai. Lundberg Ryžių traškučiai yra skanūs, maistingi ir nesmulkintų grūdų privalumai.
Lundberg savo traškiems duonos gaminiams naudoja sertifikuotus ekologiškus ingredientus be glitimo
Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Kiti ingredientai:
ekologiški viso grūdo rudieji ryžiai, ekologiškas kondensuotas cukranendrių sirupas, ekologiškas tamari (vanduo, ekologiškos sveikos sojos pupelės , druska), jūros druska, ekologiški nori dribsniai, ekologiškas wasabi tipo skonis, citrinos rūgštis. (Sudėtyje yra sojos)
Pagaminta glitimo nemokama priemonė.
Sudėtis | ||
Pateikimo dydis: 1 gabalas (19 g) | ||
Porcijos porcijos : 13 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės * | |
Kalorijos | 60 | |
Riebalų kalorijos span> | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % |
Šeš. Šie riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 75 mg | 3 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 14 g | 5 % |
Maistinių skaidulų | 1 g | 4 % |
Sachara | 1 g | |
Voverės | 1 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis |   ; | 2 % |
*Procentinė dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį