Kepimo milteliai, Bob's Red Mill, be glitimo, 453 g
Bob's Red Mill kepimo milteliai yra aukščiausios kokybės kepimo milteliai, naudojami kepimui. Dedant į tešlą produktas yra švelnus, be poskonio. Ruošiant patiekalus be glitimo ypač gerai naudoti kepimo miltelius. Kepimo milteliai, veikiami drėgmės ir karščio, išskiria anglies dvideginį, todėl tešla pakyla. Kepimo milteliai randami daugelyje receptų ir naudojami siekiant pagerinti tešlos savybes ir gatavo produkto kokybę.
Kepimo milteliai yra greitai gendantis produktas, todėl juos reikia laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Pyrago ruošimas: 2/3 puodelio pasukų; 1/3 puodelio rapsų aliejaus; 2 stiklinės nebalintų baltų miltų; 1/2 arbatinio šaukštelio druskos; arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pasukas ir sviestą. Atskirai sumaišykite sausus ingredientus: miltus, druską ir kepimo miltelius. Palaipsniui supilkite pieno mišinį į miltų mišinį, gerai išmaišykite. Sumaišykite 4 ar 5 kartus. Tešlą iškočiokite lygiai, išpjaukite sausainius (želė formos). Padėkite priešingoje pusėje. Kepkite orkaitėje orkaitės centre 12–15 minučių arba iki šviesiai rudos spalvos. Patiekite su sviestu ir uogiene.
Kiti ingredientai: natrio pirofosfatas (rūgštis), natrio bikarbonatas, kukurūzų krakmolas ir monokalcio fosfatas.
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (4 g) | ||
Indelio porcijos: 113 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio * | |
kalorijos | 5 |   ; |
Kalorijos iš riebalų | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
natrio> | 390 mg | 25 % |
Iš viso angliavandeniai | 1 g | 0 % |
Maistinės skaidulos | 0 g | 0 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 0 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 4 % | |
geležis | 0 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. Priklausomai nuo jūsų kalorijų poreikio, vienkartinis naudojimas gali būti didesnis arba mažesnis. |
Kal Orii: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalų | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį