Ruginės duonos mišrainė, Bobo raudonasis malūnas, 481 g
Ruginė duona (mišrainė) – tai paruoštas mišinys duonai kepti namuose (duonos mašinoje arba rankomis). Viso grūdo ruginė duona yra gili, soti ir išskirtinio skonio, dėl kurio ji išpopuliarėjo per visą istoriją. Jis tebėra pagrindinis Rytų Europos ir Skandinavijos regionas, kur geriau nei kiti grūdai ištveria šaltą orą. Tradiciniu būdu paruoštą ruginę duoną galima valgyti su sūriu, rūkyta žuvimi, dešra ar kitais produktais. Iškepti ruginę duoną namuose dar niekada nebuvo taip paprasta! Ruginės duonos mišinys yra geras skaidulų, taip pat kalcio, geležies, fosforo ir kitų naudingų mikroelementų, vitaminų, įskaitant folio rūgštį ir riboflaviną, šaltinis. Ruginiai sudėtyje yra skaidulų, baltymų, vitaminų ir mineralų.
Ruginės duonos mišinys leidžia pagaminti tobulą, maistingą ir puikaus skonio duoną.
Viso grūdo produktai yra būtini jūsų sveikatai. Smulkius grūdus sudaro: sėlenos, endospermas ir gemalai. Juose yra daug skaidulų, svarbių vitaminų, mineralų ir fitonutrientų. Daugiau apie šį ir daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų produktų galite sužinoti Biotus svetainėje.
Bob's Red Mill, Ruginės duonos mišinys
Rengimo būdas: duonos mašinoje arba rankomis
1 1/8 puodelio šilto vandens į aparatą įpilkite maišelį mielių. Tada įpilkite maišelio rugių turinį Duonos mišinio ir 2 šaukštai rapsų (ar kito) aliejaus. Įjunkite aparatą į duonos kepimo režimą. Įjunkite aparatą.
Geriausia laikyti šaldytuve arba sušaldyti.
Mišinys skirtas kepti rankomis arba įprastose orkaitėse  ;( šioje pakuotėje yra 1 kepalas)
Į mišinį sudėkite mielių pakuotės turinį. Sumaišykite ruginės duonos mišinį, 2 šaukštus rapsų (ar kito) aliejaus ir 1 1/8 puodelio šilto vandens. Minkykite 8–10 minučių ant miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą dėkite į dubenį, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje pakilti (apie 1 1/2 val.). Ranka nuleiskite tešlą žemyn, uždenkite dangčiu ir vėl leiskite pakilti (apie 30 - 40 min.) 45 min. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 30 - 40 min. Apverskite keptuves, uždenkite rankšluosčiu ir prieš pjaustydami laikykite šaldytuve.
Kiti ingredientai: Praturtinti Nebalinti miltai (kvietiniai miltai, miežių miltai, niacinas, geležis, tiaminas, riboflavinas ir folio rūgštis), tamsūs ruginiai miltai, viso grūdo miltai, šviesūs ruginiai miltai, ruginiai miltai, kondensuotos cukranendrių sultys, glitimas, nugriebto pieno milteliai, aktyvus sausas mielės, jūros druska (magnio karbonatas), kmynai, malti kmynai, sojų lecitinas.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/2 ( 37 g sauso mišinio) | ||
Indinio porcijos: 13 | ||
Vienai porcijai | %Dienos vertė* | |
kalorijos | 150 | |
Riebalų kalorijos | 25 | |
Bendras riebalų kiekis | 3 g | 5 % |
Sotus riebalų | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 210 mg | 9 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 25 g | 8 % span> |
Maistinių skaidulų | 3 g | 12 % |
CUKRUS | 4 g | |
Baltymai | 6 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C span> | 0 % | |
Kalcis | 4 % | |
Geležis | 8 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas mityba 2000 kalorijų. Dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį