Kmynų sėklos, kmynų sėklos, Bob's Red Mill, 226 gramai
Kmynų sėklos yra dvimetės petražolių šeimos (Carum Carvi) vaisiai. Šios rudos pusmėnulio formos sėklos aktyviai naudojamos kulinarijoje ir žinomos daugelyje šalių (Vokietijoje, Austrijoje, Vengrijoje), tačiau iš pradžių atkeliavo iš Mažosios Azijos. Kmynai turi patvarų, būdingą anyžių aromatą ir skonį.
Kmynai plačiai naudojami kaip ruginės duonos pagardai, nors jais taip pat gardinami rauginti kopūstai ir kiti kopūstų patiekalai, dešrelės, mėsinė paukštiena, jautiena, duona, krekeriai, kukuliai, keptos daržovės, sūris. Taip pat kmynais galite pagardinti karį, marinatus ir sūrymą. Jei norite gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su „Biotus“ svetainės vadybininku.
Bob's Red Mill, kmynų sėklos
Siūlomas naudojimas: svogūninės ruginės duonos receptas.
2 ½ puodeliai nebalintų baltų miltų; 1 ½ puodeliai ekologiškų tamsių ruginių miltų; 2 valg. šaukštai cukraus; 2 arbatinių šaukštelių jūros druskos; 1 st. šaukštas sausų mielių; ½ stiklinė šilto vandens; 1 puodelis pieno (kambario temperatūros); 2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus; 3/4 puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 2 valg. šaukštai kmynų sėklų.
Dideliame dubenyje sumaišykite 1-½ puodeliai ruginių miltų ir ½ stiklinė baltų miltų; suberti cukrų, druską ir mieles. Įpilkite pieno, karšto vandens ir sviesto. Į gatavą tešlą suberkite susmulkintą svogūną ir kmynus. Suberkite likusius baltus miltus ½ puodeliai vienu metu, minkykite tešlą, jei reikia, įberkite miltų, jei tešla bus per lipni. Tešlą sudėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje (apie 1 ½ val.). Pakilusią tešlą nuleiskite rankomis, leiskite tešlai pailsėti 5 minutes. Tada suformuokite norimas formas – kepaliukus ir leiskite tešlai didėti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C; ir kepkite apie 20 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.
Kiti ingredientai: kmynų sėklos.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (2,2 g) | ||
Indelio porcijos: 102 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio** | |
kalorijos | 5 | |
Riebalų kalorijos | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sočiųjų riebalų | 0 g | 0 % |
Trans-riebalų> | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 1 g | 0 % |
Maistinių skaidulų | 0 g | 0 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 0 g |   ; |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
** Pagal dienos poreikį Laikydamiesi 2000 kalorijų dietos. Dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį