Blue Cornmeal, Bob's Red Mill, Vidutinis, 680 g
Mėlynieji kukurūzų miltai (vidutiniai) yra geras skaidulų ir baltymų šaltinis. Mėlynieji kukurūzų miltai yra unikalios tamsios indigo spalvos su intensyviu šviežių kukurūzų aromatu. Mėlynieji kukurūzai ypač saldūs ir kvapnūs kukurūzų tipai suteiks fantastiškos naujos spalvos bet kuriam receptui ir yra gera alternatyva geltoniesiems kukurūzų miltams. Ji gali būti naudojamas pakeisti kai kuriuos arba visus produktus, pagamintus iš kukurūzų miltų, kurių sudėtyje yra iki 25 % miltų pagal receptą, kad būtų pridėta tekstūra ir skonis. Mėlynieji kukurūzų miltai suteikia puikių tortilijų traškučių. Natūraliomis sąlygomis užauginti kukurūzai ir iš jų pagaminti miltai idealiai tinka skaniems, maistingiems kepiniams gaminti. Produkte nėra ingredientų, kurie yra genų inžinerijos produktas. Kukurūzai auginami nenaudojant pesticidų ir kitų cheminių ingredientų. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Produktuose, pagamintuose iš nesmulkintų grūdų, yra visa daugiausia svarbūs komponentai ir maistinės medžiagos, natūraliai randamos sveikuose grūduose. Mažai riebalų turinti dieta, kurioje gausu nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, gali sumažinti širdies ligų ir kai kurių vėžio rūšių riziką.
Bob's Red Mill , Blue Cornmeal, vidutinio malimo
Rengimo būdas: receptas kepti blynus:
3/4 puodelio mėlynųjų kukurūzų miltų4 1 arbatinis šaukštelis druskos; 1 šaukštas cukrus; 1 puodelis verdančio vandens ; 1 kiaušinis; 1/2 stiklinės pieno; 2 valg. sviestas, ghi; 3/4 puodelių nebalintų baltų miltų; 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių.
Vidutiniame dubenyje sumaišykite mėlynus kukurūzų miltus, druską ir cukrų. Įpilkite verdančio vandens, kol visi ingredientai bus drėgni. Uždenkite dangčiu ir palikite kelias minutes pastovėti. Stiklinėje sumaišykite pieną, kiaušinį ir lydytą sviestą. Pieno mišinį sumaišykite su kukurūzų mišiniu. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelę ketaus keptuvę ir aptepkite sviestu. Kiekvienam blynams naudokite apie 2 šaukštus tešlos. Kai visas blynų paviršius pasidengia burbuliukais , apverskite ir apkepkite kitą pusę iki auksinės rudos spalvos. ; Patiekite iš karto su klevų sirupu arba vaisių uogiene.
Kiti ingredientai: viso grūdo mėlynieji kukurūzai.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (35 g) sauso | ||
Indelio porcijos: 19 (24 uncijų maišelyje) | ||
Vienoje porcijoje | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 130 | |
Riebalų kalorijos | 15 | |
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % span> |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 25 g | 8 % |
Maistinės skaidulos | 3 g | 12 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 3 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Protas aminas С | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 4 % | |
* reikalavimas yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
  ; | Kalorijos | 2 000 | 2 500 |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
&n bsp;Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau, nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2400 mg span> | 2400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį