Sezamo ir jūros druskos mišinys, Eden Foods, 100g
Aprašymas
Sezamo sėklos turi sodrų riešutų skonį ir yra vienas iš labiausiai atpažįstamų maisto produktų pasaulyje. Jie naudojami įvairiausiems patiekalams gaminti. Sezamo sėklos turi didelę maistinę vertę, unikalų skonį. Sezamo sėklos sumalamos į pasta, vadinamą tahini, kuri naudojama pikantiškiems patiekalams (humusui) ir saldumynams (halva). Sezamo sėklų naudojimas yra gana įvairus. Sezamas plačiai naudojamas kepiniuose, taip pat naudojamas medicininiais tikslais. Sezamo sėklos taip pat labai vertinamos dėl didelio aliejaus kiekio, kuriame yra nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, o kai kuriose kultūrose jos gerbiamos dėl gydomųjų savybių. Kaip galingas antioksidantas, sezamo sėklos yra naudingos daugelio ligų (vėžio, padidėjusio cholesterolio kiekio kraujyje) profilaktikai ir atneša didelę naudą žmogaus organizmui. Sezamas turi turtingą sudėtį: amino rūgštys, baltymai, angliavandeniai, vitaminai (A, B, E, C), mikroelementai, maistinės skaidulos, lecitinas. Konzhut aliejus naudojamas kosmetologijoje odos ir plaukų priežiūrai, kosmetikos gaminimui. Sezamo sėklų naudojimas vegetarų mityboje yra labai populiarus. Baltųjų sezamų sėklų galima dėti į daržovių patiekalus, salotas, duoną, bandeles ir bandeles.
Kiti ingredientai:
Įspėjimai:
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai:
Pateikimo dydis:   ; 1 arbatinis šaukštelis (3 g) | |||
Vienoje talpykloje: 33 porcijos | |||
Viena porcija | % nuo paros poreikio | ||
kalorijų | 15 | ||
Kalorijos iš riebalų | 10 | ||
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % | |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % | 0 % |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | |
Natrio | 80 mg | 3 % | |
Kalis | 10 mg | 0 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | <1 g | 16 % | |
Maistinių skaidulų | 0g | 0 % | |
Cukrus | 0 g | ||
Baltymai | <1 g | 0 % | |
Vitaminas A | 0 % | ||
Vitaminas C | 0 % | ||
Kalcis | 2 % | ||
Geležis | 2 % | ||
Procentinė dienos vertė yra pagrįsta dieta 2000 kalorijų. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį