Taigi Palmetto (Saw Palmetto), Palmetto-Plus, Biotics Research, 90 kapsulių
Nėra sandėlyje
Prekyboje (baigia)
Palmetto-Plus™ yra palmių, mineralų, vitaminų, karotinoidų ir kitų sinergiklių, skirtų sveikai prostatos funkcijai palaikyti, šaltinis. Jis skiriasi nuo Palmetto-Plus Forte™ tuo, kad 3 kapsulėse liko 1/3 mažiau likopeno. Saw palmetto yra naudojamas keliose tradicinės vaistažolių medicinos formose. Majai gėrė sereną kaip toniką, o seminolai naudojo uogas kaip atsikosėjimą skatinančią ir antiseptiką. Manoma, kad pjūklo palmių ekstraktas yra puiki priemonė gerybinei prostatos hiperplazijai (GPH) gydyti.
Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti , bet ir susipažinti su produktais , gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Biotikos tyrimai, Palmetto-Plus™ (90 C)
Siūlomas naudojimas:
3 kapsulės per dieną kaip maisto papildas arba kaip nurodė sveikatos priežiūros specialistas.
Kiti ingredientai:
kapsulės apvalkalas (želatina ir vanduo). span>
Šiame produkte nėra glitimo ir pieno.
Įspėjimas:
Šį gaminį laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 3 kapsulės | ||
Indelio porcijos: 30 | ||
B vienai porcijai: | % dienos vertės | |
Vitaminas A ( natūralūs mišrūs karotenoidai, palmitatas) (TV santykis 1:1) | 10 000 TV | 200 % |
Vitaminas B6 (piridoksalio-5-fosfatas) | 6 mg | 300 % |
Magnis (magnio glicinatas) | 100 mg | 25 % |
Cinkas (cinko citratas) | 45 mg | 300 % |
Selenas (selenometioninas) | 50 µg | 71 % |
Serenoa repens (uogos) (4:1 ekstraktas) | 500 mg | * |
Glicinas | 500 mg | ** |
L-alaninas | 200 mg | * |
Glutamo rūgštis (L-glutamo rūgštis) | 200 mg | * |
Likopenas (natūraliai išskirtas iš pomidorų) | 3 mg | * |
Chlorofilinai (šilkmedžio lapai) | 2 mg | * |
Superoksido dismutazė (augalų kultūra †) | 30 µg | * |
Katalazė (augalų kultūra †) | 30 mcg | * |
* Nereikia apibrėžti. † Specialiai užauginta biologiškai aktyvi augalų kultūra, kurioje yra natūraliai surištų fitocheminių medžiagų, įskaitant polifenolinius junginius su SOD ir katalaze, dehidratuojama žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotas surištas fermento faktorius |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį