Sojos pupelės (ekologiškos), Sojos pupelės, Bob's Red Mill, 680 g
Sojų pupelės yra puikaus skonio ir turi daug nuostabių naudos sveikatai. Šiandien daugelyje pasaulio šalių visi priklauso nuo sojų kaip svarbaus maistinių baltymų šaltinio. Sojų pupelės yra augalinių baltymų ir žmogui reikalingų aminorūgščių. Pagal baltymų kiekį sojos pupeles galima palyginti su mėsos ir pieno produktais. Jose taip pat yra kalcio ir maistinių skaidulų. Sojos yra geras vitaminų ir mineralų šaltinis ( manganas, fosforas ir kalis). Kaip populiarus natūralus maistas, sojos pupelės naudojamos daugelyje patiekalų, įskaitant tofu, miso, tempeh ir sojų pieną. Virtos sojos gali būti naudojamos kaip sriubų, padažų, salotų, ir troškinius. Soja– tai augalinių baltymų šaltinis, todėl vegetarai ir veganai jį laiko pagrindiniu produktu savo racione. Išsamesnių patarimų galite gauti su svetainės Biotus vadovu.
Bob's Red Mill, ekologiškos sojų pupelės
Gaminimo būdas;
Norėdami pagaminti sojų pieną: sausas sojų pupeles nuplaukite ir pamirkykite per naktį. Nuimkite odeles ir labai gerai sumalkite pupeles . Sudėkite pupeles į marlės maišelį, į dubenį su šiltu vandeniu, naudodami 3 litrus vandens kiekvienam 30 g sausų pupelių. Atsargiai dirbkite rankomis 5–10 minučių. Išspauskite maišelį. Peną virkite ant silpnos ugnies 30 minučių, dažnai maišydami, kad nesudegtų. Įdėkite cukraus ir druskos pagal skonį. Laikykite vėsioje vietoje.
Maisto gaminimo instrukcijos:
Sojų pupelės išrūšiuojamos ir pašalinami akmenys ar šiukšlės prieš jas sausai išvirti. Įpilkite keturis puodelius šilto vandens ir du arbatinius šaukštelius maistinės sodos. už kiekvieną puodelį sausų pupelių.Vienas puodelis sausų pupelių prilygsta dviems su puse puodelio virtų pupelių.Pamirkykite keturias valandas.Išmirkę užvirinkite ir troškinkite 20 minučių. Tada nusausinkite vandenį ir nuplaukite pupeles gėlame vandenyje. Trynus pupeles tarp pirštų, dauguma lukštų plūduriuos vandens paviršiuje ir gali būti laikomi kartu su vandeniu. Pupeles uždenkite su pilnai verdančiu vandeniu ir, jei reikia, padėkite ant ugnies. Įdėkite vieną arbatinį šaukštelį cukraus, druskos ir pipirų pagal skonį. Vieną ar dvi valandas troškinkite arba kol suminkštės.
Kiti ingredientai: ekologiškos sojos pupelės.
Laikyti šaldytuve arba užšaldytoje formoje.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/2 puodelio sauso (47 g) | ||
Indelio porcijos: 14 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 190 | |
Riebalų kalorijos | 80 | |
Bendras riebalų kiekis | 9 g | 14 % |
Sotieji riebalai | 1,5 g | 7 % |
Transriebalai span> | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 14 g | 5 % |
Maistinės skaidulos
| 4 g
| 17 %
|
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 17 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 4 % | |
Kalcis | 15 %> | |
Geležis | 40 % |
* Kasdienis poreikis Tai pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei span> | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį