Marinara padažas, Dukan dieta, 561 g
Šiandien mūsų virtuvėje labai populiarūs įvairūs padažai. Dėl to, kad padažai yra laikomi įvairiais patiekalais, jie tinka beveik kiekvienam. Marinara padažas yra tipiškiausias ir populiariausias italų-amerikiečių virtuvėje. Italų virtuvėje padažas yra klasika, nes puikiai dera su bet kokiu patiekalu. Šis padažas ruošiamas iš pomidorų, česnako, alyvuogių aliejaus ir žolelių, tokių kaip bazilikas, raudonėlis, juodieji pipirai. Žinoma, pagrindinis padažo komponentas yra pomidorai, o variacijų gali būti įvairių. Ingredientai parenkami taip, kad visi gerai susimaišytų, o mūsų padažas būtų maloniai saldžiarūgščio skonio. Marinara padažas yra universalus ir gali būti naudojamas bet kur, kaip padažas prie makaronų, picos, mėsos, vištienos ar žuvies. Marinara padažas – universalus produktas, gerai pakenčia šaldymą ir šaldymą. Jis puikiai dera su tradiciniais shirataki makaronais arba fettuccine špinatų makaronais ir suteikia jiems sodrų skonį ir neabejotinai malonų aromatą. Padažas puikiai tiks prie užkandžių, kiaušinienės ir kiaušinienės arba troškinti daržoves. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų. Padažui naudojami tik švieži ir kokybiški natūralūs produktai. Gaminami mažomis partijomis, kad būtų sukurta tikrai jauki atmosfera.
Kaip naudoti: padažą pakaitinkite puode maišydami 5 minutes ant vidutinės ugnies arba mikrobangų krosnelėje tiesiai į stiklainį 2 minutes. -3 minutes, atlaisvinamas dangtis.
Kiti ingredientai: pomidorų pasta (pomidorai, druska), svogūnas, alyvuogių aliejus, česnakas, bazilikas, raudonėlis, juodieji pipirai.
Atdarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas arba laikyti šaldiklyje
Patogiai supakuota, tai BPA mikrobangų krosnelės kolba, kurią galima užšaldyti ir naudoti pakartotinai .
Sudėtis:
Patiekimas: 1/2 puodelio (113 g) | ||
Indinio porcijos: 5 | ||
Viena porcija | % Dienos vertė | |
Kalorijos | 45 | |
Sotieji riebalai | 15 | |
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % span> |
Transriebalai | 0 g | |
Natris | 110 mg | 5 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 6 g | 2 % |
Maistinės skaidulos | 2 g | 8 % |
Cukrus | 4 g | |
Baltymai | 3 g | |
Vitaminas A | 6 % | |
Vitaminas C | 20 % | |
Kalcis | 4 % | |
Geležis | 2 % | |
Dienos poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį