Kamut Spageti, Udon Makaronai, Eden Foods, Ekologiški, 230 g
Aprašymas
Kamut spagečiai yra senovės šiuolaikinių kviečių giminaitis, turintis sviestinį skonį. Legenda pasakoja, kad kamuto grūdai buvo žinomi nuo senovės Egipto faraonų laikų. Iš šių turtingų grūdų, sumalus, gaunami puikūs miltai, kuriuos sėkmingai galima pakeisti kvietiniais miltais. Tai geras skaidulų šaltinis ir lengvai pasisavinamas organizme. Kamutų miltai idealiai tiks ieškantiems priedo prie kepinių. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų Mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio turintys „Kamut“ spagečiai gali sumažinti riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis bei tam tikromis rūšimis. vėžio.
Naudojimo rekomendacijos
Virkite verdančiame vandenyje 8–10 minučių, nusausinkite ir nuplaukite.
Kiti ingredientai:
Įspėjimai:
laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai:  ;
Pateikimo dydis:   ;1/2 puodelio (55 g) | |||
Vienoje talpykloje: maždaug 4 porcijos | |||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 200 | ||
Kalorijos iš riebalų | 15 | ||
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % | |
Sotieji riebalai | 0 | 0 % | 0 % |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | |
Natrio | 120 mg | 5 % | |
Kalis | 195 mg | 6 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | 37 g | 12 % | |
Maistinių skaidulų | 3g | 12 % | |
0 g | |||
Baltymai | 10 g | 20 % | |
Geležis | 15 % | ||
Kalcis | 2 % | ||
Tiaminas (B1) | 15 % | ||
Fosforas | 25 % | ||
Riboflavinas B2 | 6 % | ||
Niacinas B3 | 15 % | ||
Magnis | 15 % | ||
Cinkas | 15 % | ||
Procentinė dienos vertė, pagrįsta mityba 2000 kalorijų. Nesvarbus vitaminų A, C ir kalcio šaltinis. | |||
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį