Miso sriuba (ekologiška), Edward & Sons, 7 porcijos, po 7,2 g
Prekyboje (baigia)
Miso pastos skardinė naudoti kaip konservantą žalios žuvies kepimui (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamino rūgšties, vitamino B grupės ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą, reguliuoja žarnyno veiklą.
Ruošimo būdas: vieno voko turinį įpilkite į 200 g karšto vandens. Išmaišykite. Mėgaukitės!
Patarimas: ruošiant Namuose galite naudoti garuose virtų daržovių vandens likučius, kad pagerintumėte skonį ir maistinių medžiagų kiekį.
Kiti ingredientai: liofilizuotas ekologiškas miso (ekologiškos sojos pupelės, auginami ekologiški ryžiai, jūros druska) liofilizuotas ekologiškas tofu (vanduo, ekologiškos sojos pupelės, kalcio sulfatas, magnio chloridas, ekologiški svogūnų milteliai, mielių ekstraktas, ekologiškas svogūnas, grybai, grybai milteliai, ekologiškos petražolės, žalieji svogūnai.
Ši sriuba su vienoje porcijoje yra 68 % daugiau natrio nei pirmaujančių greitai paruošiamų miso sriubų gamintojų vidurkis.
Jei esate jautrūs ingredientams šio produkto, įsitikinkite, kad šis produktas atitinka jūsų mitybos gaires.
Patiekimas: 1 vokas (7,2 g) | ||
porcijos viename konteineryje: 4 | ||
Vienai porcijai | % Dienos vertė* | |
Kalorijos | 25 | |
Kalorijos iš riebalų | 5 | |
Iš viso riebalai | 1 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 270 mg | 11 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 3 g | 1 % |
Maistinės skaidulos | <1 g | 3 % |
Cukrus | <1 g span> | |
Baltymai | 2 g | |
vitamino A | 2 % | |
Vitaminas C | 2 % | |
Kalcis | 2 % | |
Geležis | 4 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį