Miso sriuba (ekologiška), Miso-Cup, Edward & Sons, japoniško stiliaus restoranas, 3 porcijos
Miso pastos skardinė naudoti kaip konservantą žalios žuvies kepimui (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamo rūgšties, B grupės vitaminų ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą ir reguliuoja žarnyno veiklą. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Edward & „Sons“, „Miso-Cup“, japoniško restorano stilius, 3 atskiros porcijos
Ruošimo būdas: pridėkite vieno voko turinį iki 200 ml karštas vanduo. Išmaišykite. Mėgaukitės!
Patarimas: ruošdami namuose galite naudoti garuose virtų daržovių vandens likučius, kad pagerintumėte skonį ir maistinių medžiagų kiekį.
Kiti ingredientai: mizo-sriubos minkšta pakuotė: ekologiškas miso (vanduo, ekologiškos sojos pupelės, ekologiški ryžiai, druska, mielės, koji pelėsių kultūra [Aspergillus ]), vanduo, rudadumblių ekstraktas, alkoholis, šitake grybų ekstraktas, mielių milteliai , svogūnų milteliai, druska.
Sojos gabaliukų pakuotė: tofu (sojos pienas, ryžių krakmolas, kalcio karbonatas), kopūstai, wakame jūros dumbliai, svogūnai, žali svogūnai.
Sudėtyje yra sojos.
Patiekimas: 1 (25,8 g minkštos pakuotės ir 1,7 g iš tofu pakuotės) | ||
Indelio porcijos: 3 | ||
Vienai porcijai | % Dienos vertė* | |
Kalorijos> | 50 | |
Kalorijos iš riebalų | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g |   ; |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 960 mg | 40 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 7 g | 2 % |
Maistinių skaidulų | <1 g | 3 % |
Cukrus | 6 g | |
Baltymai | 2 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
geležis | 4 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Grįžti į prisijungimo puslapį