Ekologiška Miso sriuba (Mugi), Eden Foods, 345 g
Miso pastos skardinė naudoti kaip konservantą žalios žuvies kepimui (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamino rūgšties, vitamino B grupės ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą, reguliuoja žarnyno veiklą.
Virimo būdas:
Pagrindinė miso sriuba: 2–3 ' gabalėlių wakame lapų arba 1 arbatinį šaukštelį Eden wakame dribsnių; 4 puodeliai vandens; 1 mažas svogūnas, plonais griežinėliais/kubeliais; 1 morka, supjaustytas kubeliais; 1 1/2-2 a.š. ekologiškas Hacho miso, ištirpintas 2 šaukštuose vandens arba sultinio; 2 žalieji svogūnai, smulkiai pjaustyti
Papildomi ingredientai: tofu, džiovintas tofu, šitake, žolelės, daikonas, lotosas , ropės, porai, makaronai ir kt.
Nuplaukite wakame, 5 minutes pamirkykite šaltame vandenyje arba tiesiogiai sudėkite dribsnius Užvirkite vandenį. Sudėkite svogūną ir wakame. troškinkite 3 minutes. Sudėkite morkas ir troškinkite 5 minutes. Sudėkite miso ir troškinkite 2 minutes. Papuoškite žaliais svogūnais.
Kiti ingredientai: ekologiški miežiai, ekologiškos baltosios sojos pupelės, vanduo, jūros druska, koji (Aspergillus) .
Patiekimas: 1 šaukštas (17 g) | ||
Indelio porcijos: 20 | ||
vienai porcijai | % dienos vertė* | |
kalorijos | 25 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis span> | 0,5 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0,2 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris Kalis | 640 mg 60 mg | 27 %
|
Bendras angliavandenių kiekis | 4 g | 1 % |
Maistinių skaidulų | <1 g | 2 % |
Cukrus | 1 g | |
Baltymai | 2g | 4 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
Geležis Riboflavinas B2 |   ; | 2 % 4 % |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį