Miso sriuba su tofu (švelni), Annie Chun, 169 g
Miso sriuba su tofu – tai vienas skystų patiekalų Azijoje. Pagaminta iš šviežiai virtų udono makaronų kartu su žaliaisiais svogūnais, tofu ir špinatais. Šis skanus miso sultinys yra kreminio baltojo miso ir sodraus raudonojo miso derinio rezultatas. Jis sukuria tobulą skonių derinį. Miso yra natūralaus sojų pupelių arba javų (arba jų sėklų) koji pelėsio fermentacijos produktas. ), kuris prilygsta ryžiams – privaloma nacionalinės japonų virtuvės dalis. Makaronai gaminami iš virtų ir sutrintų sojų pupelių, pridedant druskos ir salyklo (daigintų ir fermentuotų miežių grūdų). Gautas mišinys fermentuojamas daugelį mėnesių.
Miso pasta gali būti naudojama kaip žalios žuvies konservantas (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamino rūgšties, vitamino B grupės ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą, reguliuoja žarnyno veiklą.
Kaip paruošti: nSudėkite makaronus į dubenį ir užpilkite stikline karšto vandens, kad makaronai suminkštėtų; dangteliu nusausinkite vandenį iš makaronų; pridėkite sriubos pagrindą ir įdarą makaronams, tada įpilkite 1–1 1/4 puodelio vandens; laisvai uždenkite ir mikrobangų krosnelėje palaikykite 90 sekundžių,
Įpilkite 1–1 1/4 puodelio verdančio vandens sriubai, įdarui ir makaronams. Uždenkite ir palikite 2 minutes nusistovėti. Galima vartoti be mikroorkaitės.
Kiti ingredientai: Makaronai: kvietiniai miltai, vanduo, tapijokos krakmolas, druska , pieno rūgštis .
Sriubos pagrindas: sojų pasta (vanduo, sojos pupelės, ryžiai, druska), vanduo, cukranendrių sirupas*, ryžiai, vynas, jūros dumblių ekstraktas, druska , mielių ekstraktas, svogūnas*, šitake grybų ekstraktas*.
Įdaras: Švinas*, špinatai*, maltodekstrinas, tofu (sojų pupelės, magnio chloridas ir (arba) kalcio chloridas) *, guaro derva.
* dehidratuota.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Venkite tiesioginių saulės spindulių.
Patiekimas: 1 (169g) | ||
porcijos viename konteineryje: 1 | ||
B vienam porcija | % Dienos vertė* | |
Kalorijos | 140 | |
Riebalų kalorijų | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris Kalis | 990 mg 0 mg | 41 % 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 50 g | 17 % |
Maistinės skaidulos | 4 g | 16 % |
Cukrus | 3 g | |
Baltymai | 8 g | 0 % |
Vitaminas A | 2 % | |
Vitaminas C | 2 % | |
Kalcis | 6 % | |
Geležis
| 6 %
| |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį