Džiovintos Edamame pupelės, Jūros druska, Premium Black Edamame, Seapoint Farms, 99 g
Traškia danga padengtas aukščiausios kokybės juodasis edamamas, jūros druska
Džiovintos skrudintos pupelės edamame bus naujas atradimas jums kaip energijos, pagrįstos augaliniais baltymais. Džiovintos skrudintos edamamo pupelės su pridėta jūros druskos yra geras antioksidantų, skaidulų ir fitonutrientų šaltinis, o jose esantis mažas transriebalų ir cholesterolio kiekis sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Išbandykite šį originalų sveiko ir sveiko energijos užkandžio skonį. Šios skanios ir traškios skrudintos žalios sojos pupelės puikiai tiks kaip sveikas užkandis, salotų padažas arba tiesiog užpilkite jogurtu ar mėgstamais džiovintais vaisiais. „Biotus“ svetainėje galite susipažinti su produktais ir įsigyti sveikų pupelių, riešutų ir sėklų mišinių, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Kita. Sudėtis:
Juodosios sojos pupelės, kukurūzų krakmolas, kokosų aliejus, cukrus, jūros druska.Sudėtyje yra: sojos, kokoso.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/3 puodelio (30 g) | ||
Indelio porcijos: apie 3,5 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 140 | |
Riebalų kalorijos | 35 | |
Bendras riebalų kiekis | 4,5 g | 7 % |
Sotieji riebalai | 1,5 g | 8 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg span> | 0 % |
Natris | 230 mg | 9 % |
Iš viso angliavandenių | 14 g | 5 % |
Maistinių skaidulų | 4 g | 15 % |
Sacharozė | 2 g | |
Baltymai | 9 g | 18 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 2 % | |
Kalcis | 4 % | |
geležis | 10 % | |
* Kasdien reikalavimas 2000 kalorijų dietai. |
& nbsp; | kalorijos | 2 000 | 2 500 |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
natrio | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinių skaidulų | 25 g | 30 g | |
Kalorijų kiekis grame: | |||
9 riebalai; Angliavandeniai 4; Baltymai 4 |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį