Išrūgų baltymai, Bluebonnet Nutrition, Šokoladas, 840 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcio ir glutamino (imuninės sistemos gerinimas). Išsamesnių patarimų galite gauti su svetainės vadovu Biotus.
Bluebonnet Nutrition, Multi-Action Whey of Life Protein, Natural Chocolate Flavor
Naudojimas: kaip kokteilį: sumaišykite 30 g (1 kaušelis) miltelių su 240 ml šalto vandens/pieno/sulčių, suplakite iki vientisos masės.
Kiti ingredientai: baltymų matrica: (išrūgų nedenatūruotų baltymų izoliatas, nedenatūruotų išrūgų baltymų koncentratas, kalcio kazeinatas, micelinis kazeinas), sulčių koncentratai: laukinės mėlynės, Spanguolės, džiovintos slyvos, vyšnios, braškės, avietės, mėlynės, vynuogių sėklų ir aviečių sėklų ekstraktai) cukranendrių kristalai, vynuogių ir apelsinų koncentratai, olandiška kakava, maltodekstrinas, natūralus saldiklis šokoladas, avižų sėlenos, akacijos derva, celiuliozė, MCT aliejus, ne GMO lecitinas, stevija . Sudėtyje yra: m Pienas, kviečiai, sojos pupelės.
Sudėtyje nėra: kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, riešutų, žemės riešutų, mielės, glitimas, miežiai, ryžiai, ne GMO.
Įspėjimas: laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje vietoje, nepasiekiamoje vaikams.  ; Nenaudokite, jei saugos plomba pažeista arba jos nėra.
Atsargos: | ||
porcija: 30 g | ||
Porcijos: 28 | ||
Vienoje porcijoje | % dienpinigių poreikiai | |
Kalorijos | 100 | |
Kalorijos iš riebalų | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolis | 3 mg | 1 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 7 g | 2 % |
Maistinės skaidulos | 2 g | 7 % |
Cukrus  ; | 3 g | |
Baltymai | 19 g | 38 % |
Kalcis (iš išrūgų ) | 90 mg | 9 % |
Geležis (iš išrūgų ir kazeino) | 0,5 mg | 3 % |
Fosforas (iš išrūgų) | 45 mg | 5 % |
Magnis (iš išrūgų) | 15 mg | 4 % |
Natris (iš išrūgų) | 45 mg | 2 % |
Kalis (iš išrūgų) | 175 mg | 5 % |
L-glutaminas (L-glutaminas ir glutamino peptidai) | 500 mg | * |
Imunoglobulino baltymų koncentratas | 200 mg | * |
Nukleotidai (citidinas, adenozinas, guanozinas ir uridino monofosfatai) | 50 mg | * |
Superoksido dismutazės / gliadino kompleksas (GliSODin) 25 vienetai SOD | 25 mg | ** |
Vaisių polifenoliai: vaisiai laukinės mėlynės, vynuogės, apelsinai, spanguolės, džiovintos slyvos, vyšnios, braškės, avietės, mėlynės, vynuogių sėklos ir aviečių sėklų ekstraktai | 5 mg | * |
* Kasdienis poreikis nenustatytas | &nbs p; | |
  ; | ||
Tipinė aminorūgščių sudėtis porcijoje: | ||
Amino rūgštys | % baltymų | mg |
Alaninas | 5,6 % | 1055 mg |
Argininas | 2,4 % | 456 mg |
asparto rūgštis | 11,3 % | 2140 mg |
2,8 % | 539 mg | |
glutamo rūgštis | 18 % | 3436 mg |
Glicinas | 1,9 % | 359 mg |
Histidinas | 1,9 % | 360 mg |
Lizinas | 10,2 % | 1943 mg |
Metioninas | 2,4 % | 449 mg |
Fenilalaninas | 3,3 % | 627 mg |
Prolinas | 6,4 % | 1223 mg |
Serinas | 5,1 % | 962 mg |
Treoninas | 7,3 % | 1395 mg |
Triptofanas | 3,4 % | 640 mg |
Tirozinas | 3,4 % | 640 mg |
šakotosios grandinės aminorūgštys | ||
Izoleucinas | 7,3 % | 1 385 mg|
Leucinas | 11,2 % | 2137 mg |
Valinas | 6,3 % | 1205 mg |
Baltymų frakcijos | ||
Beta laktoglobulinas | 43,8 % | 8760 mg |
Glikomakropeptidai (GMP) | 20,3 % | 4060 mg |
Alfa-laktalbuminas | 15,2 % | 3040 mg |
Imunoglobulinai (IgG) &n bsp; | 4,8 % | 960 mg |
Serumo albuminai | 3,4 % | 680 mg |
Vertės pagrįstos išrūgų baltymų skaičiavimu izoliuoti. | td> |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį