Išrūgų baltymai, braškės, natūralūs veiksniai, 340 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcis ir glutaminas (imuninės sistemos gerinimas). Išsamesnių patarimų galite gauti su vadovu Biotus svetainėje.
Natūralūs veiksniai, išrūgų faktoriai, 100 % natūralūs išrūgų baltymai, natūralus braškių skonis
Naudojimas: kaip kokteilį: 20 g (1 kaušelis) miltelių sumaišykite su 180 ml vandens, suplakite purtykle. Vartoti 1–3 kartus per dieną.
Kiti ingredientai: Natūralus saldiklis su braškių skoniu, guaro derva, burokėlių šaknų ekstraktas, sojos pupelės.
Be: dirbtinių konservantų, saldiklių, dažiklių, kviečių, mielių, cukraus.
Įspėjimas: laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje vietoje toliau nuo vaikai. Nenaudokite, jei apsauginis antspaudas pažeistas arba jo nėra.
Ingredientai:
porcija: 20 g | ||
Patiekimų skaičius: 17 | ||
Vienoje porcijoje | % dienos vertės Reikalavimai | |
Kalorijos  ; | 80 | |
Riebalų kalorijos  ; | 20 | |
Bendras riebalų kiekis   ; | 2 g | 3 % |
Sočiųjų riebalų | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolio | 40 mg | 13 % |
Iš viso angliavandenių | 2 g | 1 % |
Cukrus | 1 g | † |
Baltymai | 15 g | 30 % |
Vitaminas | 8 TV | ‡ |
Vitaminas C | 0,3 g | &Dagger ; td> |
Riboflavinas | 0,4 mg | 24 % |
Nikotino rūgštis | 0,2 mg | 1 % |
Kalcis | 89 mg | 9 % |
Geležis | 0,1 mg | ‡ |
Fosforas | 66 mg | 7 % |
Magnio | 12 mg | 3 % |
cinko | 0,1 mg | ‡ |
Natrio | 50 mg | 2 % |
Kalio | 70 mg | 2 % |
Išrūgų baltymų koncentratas, pieno izoliatas (mikrofiltruotas, nedenatūruotas) | 19 mg | † |
Bromelaino | 25 mg | † |
fermento milteliai (proteazė, papainas, lipazė) | 13 mg | † |
Stevijos lapai ( milteliai) | 40 mg | † |
† Dienos poreikis nenustatytas. | ||
Išrūgų baltymų mikrofrakcijos | ||
Beta-laktoglobulinas | 50 % | |
Alfa-laktalbuminas | 16 % | |
Glikomakropeptidai | 14 % | |
Imunoglobulinas | 5 % | |
Albuminas | 5 % | |
Laktoferinas | 0,9 % | |
alaninas | 0,7 g | |
argininas | 0,3 g | |
asparto rūgštis | 2,0 g |   ; |
cisteinas | 0,3 g | |
glutamo rūgštis | 2,8 g | |
glicinas | 0,3 g | |
histidinas | 0,3 g | |
izoleucinas | 0,9 g | |
leucinas | 1,3 g | |
lizinas | 1,2 g | |
metioninas | 0,3 g | |
fenilalaninas | 0,4 g | |
prolino | 1,1 g | |
serinas | 0,8 g | |
treoninas | 1,2 g | |
triptofanas | 0,2 r |   ; |
tirozinas | 0, 4 g ,7 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį