Išrūgų baltymai, braškės, natūralūs veiksniai, 907 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcis ir glutaminas (imuninės sistemos gerinimas). Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ svetainėje esančiame vadove.
Natural Factors, Whey Veiksniai, 100 % natūralūs išrūgų baltymai, natūralus braškių skonis
Naudojimas: kaip kokteilį: 22 g (1 kaušelis) miltelių sumaišyti su 180 ml vandens, suplakti purtykle. Vartokite 1–3 kartus per dieną.
Kiti ingredientai: braškių skonio natūralus saldiklis, guaro derva, burokėlių šaknų ekstraktas,  ;sojos.
Be: dirbtinių konservantų, saldiklių, dažiklių, kviečių, mielių, cukraus. p>
Įspėjimas: laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei sulūžęs arba jo nėra apsauginis plomba. .
porcija: 22g | ||
Porcijos: 41 | ||
Viename porcijos | % kasdien reikia | |
Kalorijos | 80 | |
Kalorijos iš riebalų | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 3 % |
Cholesterolis | 45 mg | 15 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 2g | 1 % |
Cukrus | 1g | † |
Baltymai | 17 g | 34 % |
Kalcis | 90mg | 8 % |
Fosforas | 85 mg | 8 % |
Magnis | 20mg | 4 % |
Natris | 50 mg | 2 % |
Išrūgų baltymų koncentratas, pieno izoliatas (mikrofiltruotas, nedenatūruotas) | 21 mg | † |
Mišrus fermentas | 42mg | † |
Bromelainas | 28mg | † |
Fermento milteliai (proteazė, papainas, lipazė) | 14mg | † |
Stevijos lapas (milteliai) | 44mg | † |
† Dienos poreikis nenustatytas. | ||
Išrūgų baltymų mikrofrakcijos | ||
Beta-laktoglobulinas | 33 % | |
Alfa-laktalbuminas | 11 % | |
Glikomakropeptidai | 7 % | |
Imunoglobulinas | 1,9 % | |
Albuminas | 10 % | |
Lactoferrin | 1,5 % | |
Amino rūgštys porcijoje: | ||
alaninas | 0,7 g | |
argininas | 0,3 g | |
asparto rūgštis | 1,5 g | |
cisteinas | 0,3 g | |
glutamo rūgštis | 2,2 g | |
glicinas | 0,3 g | |
histidinas | 0,2 g | |
izoleucinas | 0,7 g | |
leucinas | 1,4 g | |
lizinas | 1,2 g | |
metioninas | 0,3 g | |
fenilalaninas | 0,4 g | |
proline | 0,8 g | |
serine | 0,6 g | |
treoninas | 0,8 g | |
triptofanas | 0,2 g | |
tirozinas | 0,4 g | |
valinas | 0,6 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį