Išrūgų baltymai, natūralūs veiksniai, be kvapiųjų medžiagų, 907 g
Išrūgų baltymai – rutulinių baltymų koncentratas, gaunamas iš išrūgų, ypač gaminant sūrį. & nbsp; Kadangi šios rūšies baltymai gaminami iš natūralių pieno produktų, jie tapo beveik nepakeičiamu baltymų ir aminorūgščių šaltiniu kultūristams. Dėl unikalaus šio baltymo aminorūgščių gebėjimo gaminti energiją, & nbsp; jis tapo nepakeičiamu energijos šaltiniu visam organizmui, ypač fizinio krūvio metu. Be to, išrūgų baltymai yra cisteino ir metionino (DNR stabilizavimas dalijimosi metu), arginino ir lizino (kūno svorio padidėjimas) šaltinis, kalcis ir glutaminas (imuninės sistemos gerinimas). Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Natūralūs veiksniai, išrūgų faktoriai, 100 % natūralūs išrūgų baltymai, be skonio
Naudojimas: kaip kokteilį : 26 g (1 kaušelis) miltelių sumaišyti su 180 ml vandens, suplakti purtykle. Vartoti 1–3 kartus per dieną.
Kiti ingredientai: lecitinas.
Be: dirbtinių dažiklių, konservantų, saldiklių, kviečių, glitimo, mielių, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, druskos, riešutų, ne GMO. Tinka vegetarams.
Įspėjimai: laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei saugos plomba pažeista arba jos nėra.
porcija: 26 g | ||
Porcijos: 34 | ||
Viename porcijos | % kasdien reikia | |
Kalorijos | 100 | |
Bendras riebalų kiekis | 2g | 3 % |
Sotieji riebalai | 1,5 g | 8 % |
Cholesterolis | 60mg | 20 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 1g | <1% |
Maistinės skaidulos | 1g | 4 % |
Cukrus | 1g | ** |
Baltymai | 19 g | 38 % |
Vitaminas C | 115 mg | 128 % |
Kalcis | 120 mg | 9 % |
Geležinis | 0,38 | 2 % |
Fosforas | 110 mg | 9 % |
Magnis | 16mg | 4 % |
Natris | 50 mg | 2 % |
Kalis | 100 mg | 2 % |
Išrūgų baltymų koncentratas, pieno izoliatas (mikrofiltruotas, nedenatūruotas) | 25,9 mg | ** |
Fermentų mišinys Bromelainas (Ananas comosus) (ananaso stiebas), proteazė (Aspergillus niger) (visas), Amilazė (Aspergillus oryzae) (sveika), lipazė (Rhizopus oryzae) (visa), papaina (Carica papaya) (vaisiai) | 70 mg | ** |
Fermento milteliai (proteazė, papainas, lipazė) | 49mg | ** |
** Dienos poreikis nenustatytas. | ||
Išrūgų baltymų mikrofrakcijos | ||
Beta-laktoglobulinas | 35 % | |
Alfa-laktalbuminas | 11 % | |
Glikomakropeptidai | 14 % | |
Imunoglobulinas | 4 % | |
Albuminas | 3 % | |
Lactoferrin | 0,5 % | |
Amino rūgštys porcijoje: | ||
alaninas | 1,0 g | |
argininas | 0,5 g | |
asparto rūgštis | 2,0 g | |
cisteinas | 0,4 g | |
glutamo rūgštis | 3,5 g | |
glicinas | 0,4 g | |
histidinas | 0,4 g | |
izoleucinas | 1,0 g | |
leucinas | 2,0 g | |
lizinas | 1,9 g | |
metioninas | 0,4 g | |
fenilalaninas | 0,6 g | |
proline | 1,2 g | |
serine | 1,0 g | |
treoninas | 1,4 g | |
triptofanas | 0,4 g | |
tirozinas | 0,6 g | |
valinas | 1,2 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį