Išrūgų baltymai, išrūgos, MRM, 2 milijardai probiotikų, vanilė, 923 g
Nėra sandėlyje
Išrūgų baltymai (išrūgų) iš MRM apibūdinami kaip maisto papildas, baltymai, gryniausi baltymai, gauti iš išrūgų, naudojant tik žemą temperatūrą, derinant ultrafiltruotą išrūgų baltymų koncentratą su išrūgų baltymų izoliatu. Išrūgos – patikrintos laboratorijoje, pagamintos GMP gamykloje; be hormonų ir be GSE; Sudėtyje nėra glitimo ar dirbtinių skonių ar saldiklių. Šis produktas yra lengvai virškinamas, dietinis, skirtas palaikyti ir auginti raumenis, deginti riebalus, maistinių medžiagų šaltinis po treniruotės. yra daug cisteino ir kitų substratų, naudojamų glutationo sintezei. Glutationas yra vienas iš pagrindinių antioksidantų.
Formulėje yra puikus baltymų, nepakeičiamų amino rūgščių derinys, jame yra mažai riebalų ir angliavandenių. Papildas turi mažą kalorijų kiekį ir tuo pat metu didelę maistinę vertę. Visą išsamią informaciją apie vaistą galite rasti svetainėje: Biotus.
Vartokite: 1 kaušelis (23 g) Ištirpinkite stiklinėje vandens arba mėgstamo gėrimo. Prieš gerdami gerai išmaišykite, įpilkite vandens arba sumaišykite su jogurtu ir vaisiais. Mažai angliavandenių turinti dieta (svorio valdymo programa): 1 kaušelis per dieną tiems, kurie bando padidinti suvartojamų baltymų kiekį ir sumažinti angliavandenių kiekį.
Kiti ingredientai: NAT-PRO optimizavimo priemonė [ultrafiltruotas, žemoje temperatūroje apdorotas išrūgų baltymų koncentratas (pienas), kryžminis mikrofiltruotas išrūgų baltymų izoliatas (pienas), l-glutaminas, sojų lecitinas ir Digest-All AP (vegetariškas fermentų mišinys)], natūralus vanilės skonis, TreLEAFia (stevijos lapų ekstraktas, trehalozės ekstraktas ir vienuolis) , karageninas ir druska.
Sudėtyje yra pieno ir sojos. Sudėtyje yra mažiau nei 1 % sojų lecitino.
Sudėtyje nėra: kiaušinių, žemės riešutų, riešutų, žuvies, vėžiagyvių, kviečių, glitimo ar mielių.
MRM, išrūgos, sodri vanilė
Sudėtis: | ||
Pateikimo dydis: 1 kaušelis (25,5 d) | ||
Indinio porcijos: 36 | ||
| Vienai porcijai | % DV* |
Kalorijos | 100 p> |
|
Bendras riebalų kiekis | 1.5g | 2 % |
Sotieji riebalai | 1g | 4 % |
Transriebalai | 0g | † |
Cholesterolis | 30 mg | 10 % |
Natris | 90mg | 4 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 4g | 1 % |
Maistinės skaidulos | mažiau nei 1g | 2 % |
Bendras cukrus | 1g | † |
Apima 0 g pridėto cukraus | 0 % | |
Baltymai | 18g | † |
Vitaminas D | 0 µg | 0% |
Niacinas | 6.3mg | 40 % |
Kalcis | 117 mg | 9 % |
Geležis | 0.2mg | 1 % |
Kalis | 155mg | 3 % |
16 padermių probiotikų mišinys | 40 mg (2 mlrd. langelių) | † |
Palaikymas> viršutinė GIT [Lactobacillus acidophilus (LA02), Lactobacillus plantarum (LP09), Lactobacillus rhamnosus (LR06), Streptococcus thermophilus (Y08), Lactobacillus casei, lactoba (LC03), Lactobacillus casei (LC03), Lactobacillus casei (LP03), Lactobacillus casei (LP03), Lactobacillus casei (LP03), Lactobacillus casei, lc03). , Lactobacillus rhamnosus (LR05), Lactobacillus reuteri (LRE02), Lactobacillus salivarius (CRL1328)] | ||
Palaikoma apatinis GI apatinis virškinimo traktas [Bifidobacterium lactis (BS01), Bifidobacterium breve (BR03), Bifidobacterium breve (BR03), Bifidobacterium (BBifidobacterium) BI02 ), Bifidobacterium lactis ( BA05)] | ||
* Dienos vertės procentas, pagrįstas 2000 kalorijų dieta.  ; |
Tipinis aminorūgščių profilis iki 25,5 g | |
Alaninas | 800mg |
Argininas | 400mg |
asparto rūgštis | 1910mg |
Cisteinas | 220mg |
Glutamo rūgštis | 3000mg |
L-glutaminas | 1000mg |
Glicinas | 400mg |
Histidinas | 250mg |
Izoleucinas | 1110mg |
Leucinas | 1630mg |
Lizinas | 1540mg |
Metioninas | 330mg |
Fenilalaninas | 530mg |
Proline | 1070mg |
Serinas | 910mg |
Treoninas | 1040mg |
Triptofanas | 380mg |
Tirozinas | 440mg |
Valinas | 1040mg |
Baltymų mišinyje yra šie palaikomieji imunofaktoriai: 48–52 % beta laktoglobulino 18–22 % alfa laktoglobulino 20–22 % gliko-makropeptidų 2 % imunoglobulinų 0,5–1 % laktoferino |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį