Krakmolas (Tapijoka), Tapijoka, Bobo raudonasis malūnas, 680 g
Tapijokos krakmolas (kasava) gaminamas iš tropikuose užaugintų mėsingų kasavos arba tapijokos šaknų. Maistingas krakmolas išgaunamas iš maniokos ir formuojamas į „perlus“. Mažuose tapijokos perliuose nėra sulfitų ar kitų priedų. Tapijokos perlai savaime yra beveik beskoniai, tačiau sugeria produkto, į kurį jie dedami, skonį. Jis gali būti naudojamas desertuose ir saldintuose gėrimuose, o pudinguose, pyraguose ir drebučiuose – kaip tirštiklis. Amerikiečiai mėgsta jį naudoti pudingams gaminti, galima įdėti šokolado ar vaisių. Tapijoka taip pat naudojama gėrimams ir pikantiškiems patiekalams (sriuboms ir koldūnams) gaminti. Daugiau apie tai, taip pat apie daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų produktų galite sužinoti „Biotus“ svetainėje.
Bob's Red Mill, Small Pearl Tapioca span>
Gaminimo būdas:
Geriausia laikyti šaldytuve arba užšaldytą.
Klasikinis senovinis tapijokos pudingas: 1/3 puodelio perlinės tapijokos; 3/4 stiklinės vandens; 2 1/4 stiklinės 2% pieno; 1/4 arbatinio šaukštelio druskos; 2 kiaušiniai, 1/2 puodelio cukraus, 1/2 arbatinio šaukštelio vanilės.
Pamirkykite mažus tapijokos perliukus vandenyje 30 minučių. Po mirkymo tapijokos nenusausinkite. Į tapijoką supilkite pieną, druską, 1/4 stiklinės cukraus ir lengvai išplaktus kiaušinių trynius ir maišykite ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Virkite ant silpnos ugnies neuždengę 10-15 minučių. Dažnai maišykite. Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi iki putų. Sumaišykite apie 3/4 puodelio karštos tapijokos su kiaušinių baltymais, tada švelniai supilkite mišinį atgal į puodą. Maišykite ant silpnos ugnies 3 minutes. Atvėsinkite 15 minučių, tada įpilkite vanilės. Patiekite šiltą arba atšaldytą, paprastą arba su muskato riešutu ar kokosu. 3 1/2 puodelio.
Tapijokos vaisiai. Paruoškite tapijokos pudingą, kaip nurodyta recepte. Į tapijoką įdėkite 2/3 puodelio smulkiai pjaustytų šviežių arba džiovintų vaisių, prieš įdėdami išplaktus kiaušinių baltymus.
Šokoladinė tapijoka. Paruoškite tapijokos pudingą, kaip nurodyta recepte. Įpilkite 2 valg. nesaldintos kakavos miltelių sumaišyti su 2 valg. l.prieš įdėdami kiaušinių baltymus, suberkite cukrų.
Kiti ingredientai: tapijokos krakmolas .
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 valgomasis šaukštas (11 g) | ||
Porcijos Vienam konteineriui: 62 | ||
Aptarnavimas viename konteineryje | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 40 | |
Kalorijos iš riebalų | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
natrio | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandeniai | 10 g | 3 % |
Maistinės skaidulos | 0 g | 0 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 0 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
kalcio | 0 % | |
geležis | 0 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2400 mg | 2400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinių skaidulų |   ; | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį