Tofu Miso Ramen (ekologiškas), Koyo Natural Foods, 57 g
Tofu miso ramen - Šie makaronai gaminami iš aukštos kokybės ekologiškų miltų su neriebiu sultiniu. Koyo Ramen makaronai yra meistriškai pagaminti iš šviežiai maltų, ekologiškai užaugintų kviečių, vertinamų dėl aukštos kokybės, spalvos ir subtilaus skonio.Tradicinio japoniško stiliaus miso sultinyje yra tik gryni, visi natūralūs ingredientai, be priedų, konservantų. Šis skanus šilkinių makaronų ir miso sultinio derinys patenkins net įmantriausius gurmanus. Miso yra natūralaus sojos pupelių arba javų (arba jų sėklų) koji pelėsio fermentacijos produktas, kuris kartu su ryžiais yra nepakeičiama nacionalinė japonų virtuvė. Pasta ruošiama iš virtų ir susmulkintų sojų pupelių, pridedant druskos ir salyklo (daigintų ir fermentuotų kviečių grūdų).
Miso pastos skardinė naudoti kaip konservantą žalios žuvies kepimui (sumaišius su miso, žuvį galima laikyti savaitę). Iš jo gaminamas aštrus padažas šviežioms daržovėms, padažams. Miso dedama į sriubą iš žuvies, vėžiagyvių, jūros dumblių ir daržovių. Šiame sezoniniame patiekale gausu vitamino C, karotino ir skaidulų. Miso pastoje gausu baltymų, joje yra lecitino, glutamino rūgšties, vitamino B grupės ir daugybės mikroorganizmų, kurie skatina virškinimą, reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas:
Į puodą įpilkite 1 1/3 puodelio vandens ir užvirinkite. Sudėkite makaronus ir virkite 4 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Kiti ingredientai: ekologiški makaronai: ekologiški kvietiniai miltai, jūros druska.
Sriubos pakuotė: sojos (sojų pupelės, kviečiai, jūros druska), miso milteliai (sojų pupelės, ryžių jūros druska), kombu milteliai, šitake milteliai, tofu (sojos pupelės, Nigari), svogūnų milteliai, jūros druska, žalieji svogūnai, česnakai milteliai, imbiero milteliai, juodieji pipirai.
Sudėtyje yra: kviečiai, soja.
Patiekimas: 57 g | ||
Porcijos viename konteineryje: 1 | ||
porcijai | % dienos poreikio* | |
kalorijos | 200 | |
riebalų kalorijų | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0,5 g | 2 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris Kalis | 840 mg 110 mg | 35 % 3 % |
Iš viso angliavandenių | 40 g | 13 % |
Maistinių skaidulų | 4 g | 7 % |
Cukrus | 2 g | |
Baltymai | 7 g | 0 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C |   ; | 0 % |
Kalcis | 2 % | |
Geležis
| 6 %
| |
* reikalavimas yra remiantis 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį