Cukranendrių cukrus, Rapunzel, ekologiškas, 680 g
Ekologiškas cukranendrių cukrus, Rapunzel, ekologiškas visas cukranendrių cukrus
cukranendrių cukrus (cukranendrių cukrus) yra sveikas saldiklis iš aukščiausios kokybės cukranendrės. Auksiniai kristalai su karamelės atspalviu suteikia nuostabaus saldumo. Tai idealus ingredientas kepant pyragus, sausainius, pyragus ir pyragus. Puikiai tinka kavai, arbatai ir dribsniams pasaldinti. Jis gali būti naudojamas kaip vienas su vienu baltojo cukraus pakaitalas. Žaliavinis cukrus atrodo kaip stambiagrūdžiai gintaro spalvos kristalai. Cukrus gaminamas apdorojant cukranendrių sultis ir iš lėto išgarinus vandenį. Šis procesas veda prie jo kristalizacijos. Kad būtų baigtas džiovinimo procesas, kristalai centrifuguojami turbinose arba centrifugoje. Didžioji dalis melasos pašalinama garais arba vandeniu. Jo sausų ir birių didelių kristalų spalva yra nuo šviesiai auksinės iki rudos spalvos. Dėl cukranendrių cukraus gamybos būdo jis tinkamas veganams, nes cukruje nėra gyvūninės kilmės produktų. Cukrus yra: kalcio, magnio, fosforo, nedideliais kiekiais natrio. Kulinarijoje cukranendrių cukrus naudojamas kepant ir gaminant įvairius patiekalus, tačiau reikia atsižvelgti į didelę jo drėgmę. Gamintojai rekomenduoja jį laikyti sandariame inde vėsioje, tamsioje vietoje. Candrių cukrus turi iriso skonį. Sausainius, bandeles, bandeles ar pyragėlius pabarstykite cukrumi, kad būtų saldumas ir traškumas. Jis gali būti naudojamas jūsų mėgstamiems gėrimams ir receptams. „Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Paraiška
Rapunzel sausainiaiIngredientai:1 baras Woodstock Farms ekologiško sviesto (lydytas)1 puodelis Rapunzel Ekologiškas cukranendrių cukrus1/2 puodelio Rapunzel ekologiškų kakavos miltelių2 plakti kiaušiniai1 puodelis ekologiškų miltų1 arbatinis šaukštelis vanilino1 puodelis Woodstock Farms graikinių riešutų (neprivaloma)1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos1/2 puodelio Rapunzel juodojo šokolado drožliųPakaitinkite orkaitėje iki 190 C°. 23 cm x 23 cm kepimo skardą ištepkite riebalais ir miltais.Dideliame dubenyje sumaišykite cukrų, kakavos miltelius, lydytą sviestą, druską ir vanilę. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Suberkite miltus, tada riešutus ir šokolado gabalėlius. Maišykite, kol gausite vienalytę masę. Supilkite ant kepimo skardos ir kepkite 20–25 minutes.
Ingredientai
Ekologiškas, nerafinuotas viso cukranendrių cukrus.Gali turėti kviečių pėdsakų .
Nerafinuotas ir nebalintas cukranendrių cukrus | |
Rapunzel cukrus | Kiti cukrūs |
Iš susmulkintų cukranendrių stiebų gaminamas kompostas, o ne deginamas | Presuotos cukranendrės |
Filtruota | Filtruota |
Džiovintas | Atskirtas |
Presuotas vakuumu | span> |
Centrifugos valomos | |
Pastiprintos cukranendrių sultys | |
span> | |
Sijotas | Papildomas skyrius |
Dalis arba visa melasa atskiriama nuo cukraus pagrindo ir rafinuojama arba balinama |
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (5 g) | ||
Indelio porcijos: 170 | ||
  ; | Viena porcija | % dienos poreikio* |
Kalorijos | 15 | |
Riebalų kalorijos | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Monosotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Polinesočiųjų riebalų | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | |
Kalis | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandeniai | 4 g | 1 % |
Maistinės skaidulos Cukrus | 0 g 4 g | 0 %
|
Baltymai | 0 g | 0 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 2 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 11 % | |
* Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį