Cukranendrių cukrus turbinado, Turbinado Sugar, Now Foods, 1134 g
Turbinado cukranendrių cukrus, (ekologiškas, Turbinado Sugar), Now Foods - cukranendrės, iš dalies rafinuotas žalias cukrus. Cukrus gaminamas apdorojant cukranendrių sultis ir lėtai išgarinus iš jų esantį vandenį. Dėl to jos kristalizuojasi. Kad būtų baigtas džiovinimo procesas, kristalai centrifuguojami turbinose arba centrifugoje. Didelė dalis melasos pašalinama garai ar vanduo. Jo sausų ir birių didelių kristalų spalva yra nuo šviesiai auksinės iki rudos spalvos. Iš esmės tai tas pats, kas išplautas žaliavinis cukrus, o pats žodis turbinado reiškia „apdorotas turbina“, tai yra centrifugoje. Vienas iš pasaulyje žinomų turbinado prekių ženklų – Sugar In The Raw – gaminamas Havajuose. Kai kurie mano, kad turbinado yra sveikesni už kitus saldiklius, nes jis mažiau apdorojamas ir išsaugo daugiau maistinių medžiagų, esančių cukranendrių sultyse. Dėl gamybos būdo jis tinkamas veganams, nes cukruje nėra gyvūninės kilmės produktų. Cukrus yra kalcio, magnio, fosforo, natrio mažais kiekiais. Kulinarijoje cukranendrių cukrus naudojamas kepant ir gaminant įvairius patiekalus, tačiau reikia atsižvelgti į didelę jo drėgmę, kurią gamintojai rekomenduoja laikyti sandariame inde vėsioje, tamsioje vietoje. Daugiau informacijos „Biotus“ svetainėje pateikia mūsų konsultantai.
Now Foods, Real Food, Certified Organic, Turbinado Sugar
Naudokite mėgstamiausiuose gėrimuose ir receptuose.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (4 g) | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
Kalorijos | 15 | |
Kalorijos iš riebalų | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 4 g | 1 % |
Maistinės skaidulos | 0 g | 0 % |
Cukrus | 4 g | |
Baltymai | 0 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
kalcio | 0 % | |
geležis | 0 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį