Turbinado (cukranendrių cukrus), Turbinado cukrus, Bob's Red Mill, 793 g
Turbinado cukrus yra naudingas saldiklis, pagamintas iš aukščiausios kokybės cukranendrių. Žaliavinis cukrus atrodo kaip stambiagrūdžiai gintaro spalvos kristalai. Cukrus gaminamas apdorojant cukranendrių sultis ir iš lėto išgarinus iš jų esantį vandenį, kurio metu jos kristalizuojasi. Kad būtų baigtas džiovinimo procesas, kristalai centrifuguojami turbinose arba centrifugoje. Didžioji dalis melasos pašalinama garais arba vandeniu. Jo sausų ir birių didelių kristalų spalva yra nuo šviesiai auksinės iki rudos spalvos. Iš esmės tai tas pats, kas išplautas žaliavinis cukrus, o pats žodis turbinado reiškia „apdorotas turbina“, tai yra centrifugoje. Kai kurie mano, kad turbinado cukrus yra sveikesnis nei kiti saldikliai, nes jis mažiau apdorojamas ir išlaiko daugiau maistinių medžiagų, esančių cukranendrių sultyse. Dėl gamybos būdo jis tinkamas veganams, nes cukruje nėra gyvūninės kilmės produktų. Cukrus yra: kalcio, magnio, fosforo, nedideliais kiekiais natrio. Kulinarijoje cukranendrių cukrus naudojamas kepant ir gaminant įvairius patiekalus, tačiau reikia atsižvelgti į didelę jo drėgmę. Gamintojai rekomenduoja jį laikyti sandariame inde vėsioje, tamsioje vietoje.
Cukranendrių cukrus turi iriso skonį. Sausainius, bandeles, bandeles ar pyragėlius apibarstykite turbinado cukrumi, kad jie būtų saldūs ir traškūs. Šis rupus cukrus puikiai tinka kavai, arbatai ar dribsniams pasaldinti. Naudokite mėgstamiausiuose gėrimuose ir receptuose. Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Bob's Red Mill, Turbinado Sugar
Naudojimas:
Šokoladiniai migdolai: ½ puodeliai šokolado drožlių; 2 puodeliai džiovintų nesmulkintų migdolų; 1 šaukštas Turbinado cukraus; ½ šaukštelis druskos;
- 1 valgomasis šaukštas kakavos miltelių;
- ½ šaukštelis malto cinamono (nebūtina);
- 1/8 arbatinio šaukštelio čili miltelių (nebūtina).
Šokolado drožles ištirpinkite mikrobangų krosnelėje maždaug 2–3 minutes, maišydami kas 30 sekundžių. Sudėkite migdolus ir išmaišykite, kad apsemtų šokoladą. Suberkite cukrų, druską ir gerai išmaišykite.
Migdolus paskleiskite ant kepimo popieriaus ant kepimo skardos ir palikite kambario temperatūroje apie 5 minutes.
Grąžinkite migdolus į dubenį.  ;Suberkite kakavos miltelius ir prieskonius ir gerai išmaišykite. Laikykite sandariame inde. 8 porcijos.
Dkiti ingredientai: cukranendrių cukrus.
span>
Geriausia atšaldytas arba sušaldytas.
Sudėtis : | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (5 g) | ||
Indelio porcijos: 159 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 20 | |
Riebalų kalorijos | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Monosotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Polinesočiųjų riebalų | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | |
Kalis | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 5 g | 2 % |
Maistinės skaidulos Cukrus | 0 g 5 g | 0 %
|
Baltymai | 0 g | 0 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C span> | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis   ; | 0 %
| |
* Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2400 mg | 2400 mg span> |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį