Jogurtas Morkos, Mangai, Apelsinai, Morkos, Mangai ir Apelsinai, Nurture Inc, 28 g
Gyvas vegetariškas jogurtas morkos, mangai ir apelsinai pateikia Nurture Inc. - Specialiai sukurta labai mažiems vaikams. Ekologiškame gyvame jogurte yra daug naudingų bakterijų ir mažai riebalų. Jogurte yra lakto ir bifidus bakterijų, kurios išlaiko gyvybingumą laikant tam tikromis sąlygomis. Patogeninių bakterijų augimo slopinimas – suaktyvinti ląsteles, atsakingas už viso organizmo apsaugą. Nurture Inc. veikia taip, kad pasiūlytų jums geriausius produktus kūdikiams. Biotus internetinėje parduotuvėje galite viską peržiūrėti ir, jei norite, įsigyti savo kūdikiui.
Kada jūsų vaikas pasiruošęs produktui?
Jūsų vaikas gali būti pasirengęs išbandyti „Happy Yogurt“, kai galės atlikti šiuos veiksmus:
ropoti ant rankų ir kelių kad pilvukas atsitrauktų nuo žemės .
Jei jis sugeba valgyti stambesnį maistą stambiais gabaliukais ir gali minkyti save žandikauliais. Arba, jei jis gali pirštais paimti maistą.
Kiti ekologiški ingredientai: saldžiųjų bulvių košė, mangų košė, vanduo, morkų sultys Koncentratas, kokosų pienas, apelsinų sulčių koncentratas, baltųjų vynuogių sulčių koncentratas, tapijokos krakmolas, natūralus skonis, yra 0,5% arba mažiau citrinos rūgšties, Bifidobacterium Lactis (probiotikas), organinė guaro guma, mišrūs tokoferoliai (šviežumui palaikyti).
Sudėtyje yra kokosų pieno.
Įspėjimai:
Norėdami gauti maksimalų šviežumą, sunaudokite per 7 dienas.
Šį jogurtą turėtų vartoti tik vaikai, kurie jau gali patys kramtyti kietą maistą.
Sudėtis:
 
Patiekimas: 1/4 puodelio (7 g) | |
Indinio porcijos: 4 | |
Vienai porcijai | |
kalorijos | 30 |
Bendras riebalų kiekis | 0 g |
Transriebalai | 0 g |
Natris | 10 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 6 g> |
Maistinių skaidulų | 0 g |
Cukrus | 4 g |
Baltymai | 0 g |
% dienos poreikis | 0–1 m. kūdikiai | 1–4 m.> |
Baltymai | 0 % | 0 % |
Vitaminas A | 130 % | 80 % span> |
Vitaminas C | 10 % | 10 % |
Kalcis | 2 % | 0 % |
geležis | 2 % | 2 % |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį