Vitaminas K, Vitaminas K, Source Naturals, 500 mcg, 200 tablečių
Nėra sandėlyje
Vitaminas K yra riebaluose tirpus vitaminas.
Paprastai vartojamas siekiant sumažinti kraujavimo, kepenų ligų ar ilgalaikio kraujavimo riziką. - ilgalaikis antibiotikų vartojimas. Daugiausia šio vitamino yra lapiniuose žalumynuose (visose salotose ir kopūstuose). Atminkite, kad maisto produktų užšaldymas gali sunaikinti vitaminą. Taip pat jo yra vištų kiaušiniuose, žuvų taukuose, piene ir pieno produktuose, kiaulienos ir jautienos kepenyse, žaliuosiuose žirniuose, šparaguose, moliūguose, pomidoruose, agurkuose, cukinijose, grūduose, sojų pupelėse ir alyvuogių aliejuje.
Tik pusė vitamino K paros dozės gauname su maistu. Likusią dalį gamina žarnyno bakterijos (turinčios gerą žarnyno veiklą). Tačiau, kaip taisyklė, jo atsargos mūsų organizme yra labai mažos.
Kaip maisto papildas, vitaminas K yra tabletėmis, kapsulėmis, taip pat skystu pavidalu.
Rekomenduojama paros dozė suaugusiems yra 60-120 mcg, vaikams (priklausomai nuo amžiaus) 10-60 mcg. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Source Naturals, vitamin K
> Naudojimo instrukcijos: 1 tabletė per dieną su maistu.
Kiti ingredientai: dibazis kalcio fosfatas, mikrokristalinė celiuliozė, stearino rūgštis, koloidinė silicio dioksidas ir magnio stearatas.
Be: mielių, pieno, kiaušinių, sojos, krakmolo, druskos, konservantų, kvapiųjų medžiagų ir dirbtinių dažiklių.
Įspėjimai: laikykite sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra. Jei esate nėščia arba maitinate krūtimi, prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.
Sudėtis | ||
Patiekimas: 1 tabletė | ||
Vienoje porcijoje | % dienos poreikio | |
Vitaminas K | 500 µg | 625 % |
Kalcis | 43 mg | 4 % |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį