Vitamininė avietė, VITAPACK, 10 tablečių
Vitaminka avietė, Vitamininė avietė, VITAPACK yra kompleksinis prekės ženklo VITAPACK preparatas, kuriame gausu vitamino C ir natūralių aviečių. Visi taip pat žinome, kad vitaminas C stiprina imuninę sistemą. Vitaminas C didelėse VITAPACK prekės ženklo tabletėse taip pat dažnai naudojamas avitaminozės profilaktikai, kovai su stresu, esant dideliam fiziniam krūviui, taip pat reabilitacijos metu po sunkių ligų, operacijų ir kt. VITAPACK – Ukrainos įmonė, kuri specializuojasi specialių maisto papildų, taip pat sveikų saldumynų ir užkandžių batonėlių gamyboje, ypatingą dėmesį skiriant vaikams skirtiems produktams. Verta paminėti, kad šios įmonės produkcija atitinka Europos kokybės standartus (ISO22000: 2005), o gamyboje dirba geriausi farmakologijos srities specialistai. Dėl patogios atpalaidavimo formos (didelės tabletės) galite lengvai jas pasiimti su savimi ir pasiimti bet kuriuo patogiu metu. Ir aviečių skonio. kuris pagamintas iš natūralių sulčių ir liofilizuotų aviečių, patiks net patiems mažiausiems vaikams. Pavartojus tabletę, vaistas daugiausia absorbuojamas plonojoje žarnoje. Preparate nėra augalinių palmių riebalų, dažiklių, cheminių maisto priedų, vietoj jų yra natūralių aviečių sulčių, vitamino C ir natūralių liofilizuotos avietės.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir peržiūrėti produktus, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Vitamininė avietė, VITAPACK, 10 tablečių.
Naudojimas: profilaktikai gerti po 1 tabletę 1 kartą per per dieną, sergant avitaminoze ir infekcinėmis ligomis reikia vartoti trumpai (iki 7 dienų) po 1 tabletę 2 kartus per dieną.
Sudėtis: baltas cukrus, hidratuota kristalinė gliukozė, sausas kukurūzų krakmolas, stearino rūgštis, natūralių aviečių sulčių koncentratas (2%) , askorbo rūgštis, natūralus skonis 'Avietės', rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinų rūgštis.
Įspėjimai: nevartoti esant padidėjusiam jautrumui vaisto sudedamosioms dalims, padidėjusiam kraujo krešėjimui ar tromboflebitui, taip pat diabetui .
Laikymo sąlygos ir galiojimo laikas: laikykite nuo 5 °C iki 25 °C temperatūroje su santykiniu drėgnumas ne didesnis kaip 75 % 24 mėnesius nuo pagaminimo datos.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: |
Baltymai – 0,1 g |
Riebalai – 0,1 g |
Angliavandeniai – 95,5 g. |
Vitaminas C – 15 mg. |
Energijos vertė 100 g produkto: 360 kcal |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį