Geležis, kramtomoji geležis, Twinlab, 18 mg, 100 kramtomųjų tablečių
Vienas iš svarbiausių elementų žmogaus organizme – geležis. Sunku patikėti, bet kiekvieno suaugusio žmogaus kūne yra iki 5 kilogramų, iš kurių 70% patenka į hemoglobino sudėtį, kuri yra deguonies tiekėjas visam kūnui. Be to, geležis aktyviai dalyvauja kaip daugelio biocheminių organizmo reakcijų katalizatorius, taip pat raumenų baltymų struktūroje. Maisto produktai, kurių sudėtyje yra geležies: visų rūšių mėsa, kepenys, kiaušinių tryniai, rožinė lašiša ir skumbrė, graikiniai riešutai, burokėliai, obuoliai, persikai, vynuogės, slyvos, kriaušės ir granatai. Kad organizmas gerai pasisavintų geležį, ją reikia vartoti kartu su maistu, kuriame gausu vitamino C ir folio rūgšties. Jo trūkumas sukelia anemiją.
Geležies papildai nurodoma priimti sergančius ūmiomis infekcinėmis ligomis, netekusius daug kraujo, nėščiąsias, taip pat piktnaudžiaujančius arbata ir kava. Išsamesnės konsultacijos galite kreiptis į vadybininką Biotus svetainėje.
Twinlab, kramtomoji geležis, gervuogių skonio
Naudojimas: gerkite 1 tabletę kasdien arba kaip nurodė gydytojas.
Kiti ingredientai: ksilitolis, modifikuota celiuliozė, manitolis, maltodekstrinas, natūralūs kvapikliai, citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, burokėlių šaknų milteliai, arabinogalaktanas, stearino rūgštis, magnio stearatas, silicio dioksidas, stevija.
Sudėtyje nėra: sojos, mielių, ryžių , miežiai, kviečiai, laktozė (pieno cukrus), pienas, citrusiniai ar kiaušinių produktai. Nepridėta druskos, dirbtinių saldiklių, dažiklių, skonių ar konservantų.
Įspėjimai: perdozavimas jaunesniems nei 6 metų vaikams gali būti mirtinas. Perdozavus nedelsiant kreipkitės į gydytoją. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra.
Sudėtis: | ||
Pateikimas: 1 planšetinis kompiuteris | ||
Ingredientai vienai porcijai | % DV | |
Geležis (geležies bisglicinatas) | 18 mg | 100 % |   ; |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį