Geltonieji kukurūzų miltai, Arrowhead Mills, 907 g
Aprašymas:
natūrali mityba
GMO patvirtinta
USDA sertifikuotas ekologiškas
Patikrintas be glitimo
Viso grūdo miltai span>
Geras skaidulų šaltinis
Mažai riebalų
Užauginta be sintetinių pesticidų
Sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų ingredientų.
100 % sveikų grūdų
QAI sertifikuota ekologiška
Arrowhead Mills: Amerikos ekologiškų produktų įmonė – įkurta 1960 m. Hereforde, Teksase, Arrowhead Mills prekės ženklas yra ekologiškų, natūralių, nesmulkintų grūdų ir be glitimo produktų pradininkas daugiau nei 50 metų. naujos miltų, blynų ir vaflių mišinių, dribsnių ir dribsnių, riešutų sviesto, ankštinių ir dribsnių gamybos inovacijos. Prekės ženklas „Arrowhead Mills“ sugrąžina jus į pagrindus su įvairiu gaminių asortimentu, skirtu visų tipų virimui ir kepimui.
Iš nesmulkintų grūdų pagamintuose maisto produktuose yra visų pagrindinių komponentų ir maistinių medžiagų. natūralūs, esantys sveikuose grūduose. Neriebi dieta, kurioje gausu nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio formų riziką.
Pasiūlymai:
Kukurūzinė duona:
2 puodeliai geltonųjų kukurūzų miltų be glitimo, 1 puodelis universalaus kepimo mišinio be glitimo, 0,5 stiklinės cukraus, 4 arbatiniai šaukšteliai geriamosios sodos, žiupsnelis druskos, 1/2 puodelio lydyto sviesto, 2 kiaušiniai, 1,5–2 puodeliai kefyro (pakanka, kad pyragui būtų sviesto konsistencija)
Dubenyje sumaišykite kukurūzų miltus, cukrų, sodą ir druską. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, įpilkite 1,5 stiklinės kefyro ir supilkite į aliejų. Sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus, jei reikia, įpilkite daugiau pieno, kad pagamintumėte tešlą. Turėtų gautis vienalytė masė, tik nepersistenkite minkydami. Tešlą dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą arba bandelių formą. Kepkite 190-200°C temperatūroje 20-35 minutes, kol iš keptuvės pradės lįsti kraštai, o įsmeigus per duonos vidurį dantų krapštukas išeis švarus.
Kiti ingredientai: ekologiški kukurūzų miltai
Įspėjimai: laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Papildomi faktai:
Porcijos dydis: 1/4 puodelio (35 g) | ||
Porcijos: apie 26 | ||
Sudėtis vienai porcijai | % kasdien norma * * | |
Kalorijos | 120 | |
Riebalų kalorijos | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalų | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Kalis | 100 mg | 3 % |
Iš viso angliavandenių | 27 g | 9 % |
Maistinės skaidulos | 3 g | 12 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 3 g | |
Vitaminas A | 4 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 6 % | |
Tiaminas | 8 % | |
Riboflavinas | 2 % | |
Niacinas | 4 % | |
Fosforas | 8 % | |
** Dienos vertės procentas Jūs laikotės 2000 kalorijų dietos. | ||
Kalorijos: | 2000 | 2500 |
Bendras riebalų kiekis mažiau | 65 g | 80 g |
Sočiųjų riebalų mažiau | 20g | 25g |
Cholesterolis mažiau | 300 mg | 300 mg |
Natris mažiau | 2400 mg | 2400 mg |
Kalis | 3500 mg | 3500 mg |
Iš viso angliavandenių | 300 g | 375 g |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį