Fermentai moterims, RAW fermentai, Gyvybės sodas, 90 kaps
Nėra sandėlyje
Virškinimo fermentų kompleksas (fermentai) – Jie skaido tris pagrindines maistines medžiagas: baltymus, riebalus ir angliavandenius ir dalyvauja beveik visose biocheminėse organizmo reakcijose. Virškinimo fermentai – tai yra normalios virškinamojo trakto, seilių liaukų, kasos veiklos pagrindas. Jie susiję su baltymų, angliavandenių virškinimu, vitaminų sinteze ir maistinių medžiagų pasisavinimu iš maisto. Išsamesnių patarimų galite gauti su vadovu Biotus svetainėje.
Gyvybės sodas, RAW fermentai, moterys
Naudojimas: 1 kapsulė 3 kartus per dieną valgio metu. Dozę galite palaipsniui didinti iki 9 kapsulių per dieną.
Kiti ingredientai: augalinė celiuliozė, alaus mielės (Saccharomyces Cerevisiae), bulgarų
Sudėtyje nėra: užpildų, dirbtinių dažiklių ar konservantų. Laikykite vaikams nepasiekiamoje sausoje, vėsioje vietoje. Nenaudokite, jei sandariklis po dangteliu pažeistas arba jo nėra.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 kapsulė | ||
Indelio porcijos : 90 | ||
Viename porcijos | % dienos poreikio | |
Vitaminas A * | 67 TV | 2 % |
Vitaminas D * | 167 TV | 42 % |
Vitaminas K* (menachinone 7 'MK-7') | 2 mcg | 3 % |
Tiaminas* (vitaminas B1) | 0,08 mg | 6 %> |
Riboflavinas* (vitaminas B2) | 0,03 mg | 2 % |
Nikotino rūgštis* (niacinamidas) | 0,33 mg | 2 % |
Vitaminas B6 * | 0,07 mg | 3 % |
Folio rūgštis * | 17 µg | 4 % |
Vitaminas B12 * | 3 mcg | 56 % |
Biotinas * | 6 mcg | 2 % |
Pantoteno rūgštis * | 0,17 mg | td>2 % |
Cinkas * | 0,33 mg | 2 %  ; |
Fermentų mišinys¹ | 544 mg | +  ; td> |
Baltymų fermentai | ||
Bromelainas | (303 000 PU) | |
Papainas | (303 000 PU) ) | |
Peptidazės | (3 500 HUT) | |
Proteazės (aukštas pH) [Pieno produktai virškinimas] | (2 525 HUT) | |
Proteazės (žemas pH) [Pieno virškinimas] | (21 SAPU) | |
Proteazės (vidutinis pH) [pieno virškinimas] | (105 000 HUT)   ; | |
Proteazės (neutralus pH) [pieno virškinimas] | (3 050 PC) | |
Angliavandenių fermentai | ||
alfa-galaktozidazės | (541 GaIU) | |
amilazė | (27 038 DU) | |
beta-gliukanazės | (38 BSU) | |
Celiulazė | (3400 c.u.) | |
Gliukoamilazė | (54 AGU) | |
Hemiculiazė | (1040HCU) | |
Invertazė | (1,064 HC) | |
Laktazės [pieno virškinimas] | (1 575 ALU) | |
Maltazė | (216 DP) | |
Pektinazė | (54 PSU) | |
Fitazė | (9 FPB) | |
Ksilanazė | (700 XU) | |
Riebalų lipazės fermentai | (3870) FIP) | |
Fermentų generavimo probiotikų mišinys | 31 mg | + |
Bacila Saccharomyces Boulardii (iš visos kultūros) | 500000000CFU¹ | |
Nattokinazė | 67 FU¹ | + |
Superoksido dismutazė | 5 SOD vienetai¹ | + |
Mineraliniai fermentai: raudonieji dumbliai (algae calcareas) , liucerna, joninis mineralinis mišinys | 1 mg | + |
+ Dienos poreikis nenustatytas * Maisto žaliavos , sukurtas individualiai auginant, o tai, kaip taisyklė, leidžia išsaugoti gyvus probiotikus ir bioaktyvūs glikoproteinai, bioaktyvūs lipoproteinai, bioaktyvūs fermentai, gliukomananas, SOD, glutationas, beta gliukanai, lipo rūgštis, būtinieji mineralai, glutaminas, polisacharidai ir kofermento Q10. ¹maišymo metu |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį